Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022

Η Αφροδιτή Λατινοπούλου ξαναχτυπά, με αφορμή την επέτειο Γρηγορόπουλου: Μην ξεχνάμε πως κάθε νεκρός...

Τα όσα είπε!

6 Δεκεμβρίου 2021 21:28
Η Αφροδιτή Λατινοπούλου ξαναχτυπά, με αφορμή την επέτειο Γρηγορόπουλου: Μην ξεχνάμε πως κάθε νεκρός...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε νέες δηλώσεις "φωτιά" προχώρησε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, γνωστή για τις προκλητικές έως και ακραίες θέσεις της, με αφορμή την επέτειο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στρέφοντας τα βέλη της στην Αριστερά, κατηγορώντας την ότι χρησιμοποιεί τους νεκρούς που την εξυπηρετούν για την ατζέντα της.

Με την ευκαιρία δείτε εδώ την δήλωση της Λατινοπούλου, που αναφέρει πως δεν θεωρεί ότι έχει περάσει ποτέ την "κόκκινη γραμμή".

Επιπλέον, η πολιτεύτρια της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη κατακρίνει την Αριστερά, υποστηρίζοντας πως δεν δείχνει την ίδια «ευαισθησία» για τους νεκρούς της Μαρφίν, τα θύματα της 17 Νοέμβρη και την Μυρτώ της Πάρου.

Απόσπασμα όσων λέει σε βίντεο που ανάρτησε στο Facebook

«Με αφορμή την τραγική επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου θέλω να ασχοληθούμε με ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. Τη μόνιμη εργαλειοποίηση, αλλά και την εκμετάλλευση των νεκρών που βολεύουν την Αριστερά. Μην ξεχνάμε πως κάθε νεκρός που εξυπηρετεί την ατζέντα της γίνεται για την Αριστερά ένας μάρτυρας, ένα νέο αφήγημα που θα προσηλυτίσει κόσμο κοντά της.

Το ίδιο έγινε με τον Φύσσα, το ίδιο με τον Ζακ, το ίδιο φυσικά και με το παραπάνω, με τον Γρηγορόπουλο. Εδώ έχουμε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις που η Αριστερά τις επέλεξε για να αντλήσει δήθεν ηθικό πλεονέκτημα.

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα ηρωοποιήθηκε, λες και δεν είναι ηρωίδες όλες οι μητέρες των παιδιών που έχουν δολοφονηθεί, δεν είναι ηρωίδες οι μητέρες των νεκρών της Μαρφίν, δεν είναι ηρωίδες όλες οι μητέρες των δεκάδων θυμάτων της 17 Νοέμβρη.

Μάλλον όμως δεν είναι για τους αριστερούς ηρωίδες οι μητέρες των δύο παιδιών που εκτελέστηκαν εν ψυχρώ έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Δεν είναι ηρωίδα η μητέρα της Μυρτώς, αλλά και η ίδια η Μυρτώ που βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε από Πακιστανό.

Θυμάστε όμως κάποια διαδήλωση ή κινητοποίηση για όλα αυτά; Φυσικά και όχι, γιατί πολύ απλά δεν στηρίζει κανένα από αυτά τα θύματα το αφήγημα που προσπαθούν να στήσουν».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share