Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Το 65% των πολιτών στην Β. Μακεδονία πιστεύει ότι ο κορωνοϊός, φτιάχτηκε «για να ελέγχει τους ανθρώπους»

Κι όμως!

1 Δεκεμβρίου 2021 00:06
Αδιανόητο: Το 65% των πολιτών στην Β. Μακεδονία πιστεύει ότι ο κορωνοϊός, φτιάχτηκε «για να ελέγχει τους ανθρώπους»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί για κάποιους να φαίνεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά σχεδόν το 65% των πολιτών της Βόρειας Μακεδονίας, πιστεύει ότι ο κορωνοϊός, δημιουργήθηκε σε εργαστήριο για τον έλεγχο των ανθρώπων. Με την ευκαιρία διαβάστε την αδιανόητη μαρτυρία γιατρού που διασωληνώθηκε και δήλωσε πώς ήταν πεθαμένος και γύρισε.

Μάλιστα, το 44% συμφωνεί ότι ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό έχει αυξηθεί επειδή δόθηκαν χρήματα για να καταγραφούν άνθρωποι που δήθεν πεθαίνουν από αυτή την ασθένεια.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα euractiv.gr, το 46% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι ιοί και διάφορες τοξίνες ψεκάζονται από αεροπλάνα.

Αυτά είναι τα ευρήματα της δημοσκόπησης «Ο άνθρωπος του λαού: Ανάλυση της κοινής γνώμης για τα πολιτικά αιτήματα των πολιτών» που διεξήχθη από το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Societas Civilis (IDSCS) σε συνεργασία με το Προεδρικό Κέντρο Πολιτικής Εκπαίδευσης (PCPO).

Αδιανόητο: Το 65% των πολιτών πιστεύει ότι ο κοροναϊός… φτιάχτηκε «για να ελέγχει τους ανθρώπους»

Το 72% των πολιτών πιστεύει ότι ο κόσμος ελέγχεται από μερικές ισχυρές οικογένειες

Ο Μίσα Πόποβιτς, επικεφαλής του κέντρου και ανώτερος ερευνητής του Ινστιτούτου για τη Δημοκρατία «Societas Civilis» τόνισε κατά την παρουσίαση των ευρημάτων ότι σύμφωνα με τις απαντήσεις της δημοσκόπησης, υπάρχει υψηλή αποδοχή θεωριών συνωμοσίας μεταξύ των πολιτών.

Το 72% των πολιτών πιστεύει ότι ο κόσμος ελέγχεται από μερικές ισχυρές οικογένειες, δηλαδή ότι σε κάποιες μυστικές συνόδους κορυφής σε κάποια κάστρα στην Ευρώπη αποφασίστηκε πώς θα κυλήσει η ιστορία, ποιος θα έρθει στην εξουσία κ.λπ.

Επίσης, το 46% των ερωτηθέντων συμφωνεί ότι το κλίμα ελέγχεται από ορισμένους δορυφόρους ή ραντάρ.

Η έρευνα αναφέρει ότι το 29% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι δεν υπάρχει κλιματική αλλαγή και το 57% πιστεύει ότι τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης διαδίδουν ψέματα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share