Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία στον Ωρωπό: Οι 2 νεκροί και η εικόνα από το ατύχημα

Θλίψη...

28 Νοεμβρίου 2021 21:33
Τραγωδία στον Ωρωπό: Οι 2 νεκροί και η εικόνα από το ατύχημα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση που κυκλοφόρησε προ ολίγου, για τους 2 ανθρώπους που έκαναν βουτιά θανάτου στο λιμάνι του Ωρωπού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Λιμενικό Σώμα, δύο ηλικιωμένοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν έπεσαν με το αυτοκίνητό τους στο λιμάνι της περιοχής, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Ομάδα βατραχανθρώπων του Λιμενικού Σώματος έφτασε άμεσα στο σημείο και έχει ανασύρει τους δύο ανθρώπους νεκρούς, ενώ στη συνέχεια έγινε προσπάθεια ανάσυρσης και του αυτοκινήτου.

Έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος θα διενεργήσει το ανακριτικό τμήμα του Λιμενικού Σώματος.

Τραγωδία στον Ωρωπό: Οι 2 νεκροί και η εικόνα από το ατύχημα

Σπαράζει καρδιές το τελευταίο μήνυμα 43χρονης που ανέβαλε τον εμβολιασμό και πέθανε: "Έχασα την ζωή μου, τα...

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση για τον θάνατο της 43χρονης Θεανώς, που άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Καβάλας, αφού έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό. Την ίδια στιγμή η ανάρτηση του αδερφού της στο facebook με τα τελευταία λόγια της Θεανώς συγκινούν.

Τα τελευταία λόγια της 43χρονης βρέθηκαν στο κινητό της, σε αρχείο word. Με την ευκαιρία διαβάστε εδώ ποια είναι τα πρώτα συμπτώματα της μετάλλαξης όμικρον.

Μάλιστα, η οικογένειά της βρήκε μήνυμα που περιέγραφε πώς η αναβλητικοτητά της να εμβολιαστεί τής κόστιζε τη ζωή, αφού είχε συνειδητοποιήσει το τέλος που ερχόταν.

«Μπήκα στο σύστημα μια φορά και είπα «άστο, άλλη φορά», ποια άλλη φορά; Δεν υπάρχει» έγραψε μεταξύ άλλων.

Το κείμενο της αδελφής του, όπως το βρήκε η οικογένεια στο κινητό της τηλέφωνο, ανήρτησε στο facebook ο αδελφός της, Ανδρόνικος Σιβρόπουλος.

Η ανάρτηση στο facebook

Το παρακάτω κείμενο το έγραψε η αδελφή μας Θεανώ ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο λίγες μέρες πριν διασωληνωθεί και τελικά...

Posted by Andronikos Sivropoulos on Thursday, November 25, 2021
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share