Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σπαράζει καρδιές το τελευταίο μήνυμα 43χρονης που ανέβαλε τον εμβολιασμό και πέθανε: "Έχασα την ζωή μου, τα...

Θλίψη...

28 Νοεμβρίου 2021 19:27
Σπαράζει καρδιές το τελευταίο μήνυμα 43χρονης που ανέβαλε τον εμβολιασμό και πέθανε:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση για τον θάνατο της 43χρονης Θεανώς, που άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Καβάλας, αφού έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό. Την ίδια στιγμή η ανάρτηση του αδερφού της στο facebook με τα τελευταία λόγια της Θεανώς συγκινούν.

Τα τελευταία λόγια της 43χρονης βρέθηκαν στο κινητό της, σε αρχείο word. Με την ευκαιρία διαβάστε εδώ ποια είναι τα πρώτα συμπτώματα της μετάλλαξης όμικρον.

Μάλιστα, η οικογένειά της βρήκε μήνυμα που περιέγραφε πώς η αναβλητικοτητά της να εμβολιαστεί τής κόστιζε τη ζωή, αφού είχε συνειδητοποιήσει το τέλος που ερχόταν.

«Μπήκα στο σύστημα μια φορά και είπα «άστο, άλλη φορά», ποια άλλη φορά; Δεν υπάρχει» έγραψε μεταξύ άλλων.

Το κείμενο της αδελφής του, όπως το βρήκε η οικογένεια στο κινητό της τηλέφωνο, ανήρτησε στο facebook ο αδελφός της, Ανδρόνικος Σιβρόπουλος.

Η ανάρτηση στο facebook

Το παρακάτω κείμενο το έγραψε η αδελφή μας Θεανώ ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο λίγες μέρες πριν διασωληνωθεί και τελικά...

Posted by Andronikos Sivropoulos on Thursday, November 25, 2021

Θρήνος στον Βόλο: Νεκρός από κορωνοϊό 48χρονος γνωστός επιχειρηματίας - Δεν είχε κάνει το εμβόλιο

Ακόμα ένας νέος άνθρωπος έχασε την ζωή του από κορωνοϊό, σκορπώντας απέραντη θλίψη στον Βόλο, αφού το θύμα του φονικού ιού, ήταν ιδιαίτερα γνωστό λόγω της πολύχρονης ενασχόλησής του με το χώρο της εστίασης.

Ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με πληροφορίες της ERT άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα Κυριακή, στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλευόταν με κορωνοϊό. Με την ευκαιρία δες εδώ ποια είναι τα πρώτα συμπτώματα της μετάλλαξης Όμικρον.

Ο άτυχος άνδρας ήταν ιδιοκτήτης γνωστής αλυσίδας καφέ και κρεπερί, με καταστήματα, όχι μόνο στο Βόλο αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας, όπως στα Ιωάννινα.

Θρήνος στον Βόλο: Νεκρός από κορωνοϊό 48χρονος γνωστός επιχειρηματίας - Δεν είχε κάνει το εμβόλιο

Δεν είχε εμβολιαστεί

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο επιχειρηματίας δεν είχε εμβολιαστεί και γενικά σε συζητήσεις του τασσόταν κατά των εμβολίων. Αμέσως μόλις άρχισε να γίνεται γνωστή η είδηση του θανάτου του, το διαδίκτυο κατακλύστηκε από συλλυπητήρια μηνύματα.

Θλίψη στο δημοσιογραφικό κόσμο - Πέθανε ο Γιάννης Φύτρας

Ο Γιάννης Φύτρας έγραψε τη δική του ιστορία στο Πειραιώτικο ρεπορτάζ και ταυτίστηκε με το ναυτιλιακό ρεπορτάζ, το οποίο υπηρέτησε σαράντα ολόκληρα χρόνια. Η είδηση για το θάνατο του σκόρπισε θλίψη στον δημοσιογραφικό χώρο.

Το βιογραφικό του

Ο Γιάννης Φύτρας γεννήθηκε στον Πειραιά το 1936. Στα πολλά και γόνιμα χρόνια της δημοσιογραφικής του καριέρας κάλυψε το πειραϊκό, ναυτιλιακό κι αστυνομικό ρεπορτάζ σε μεγάλες εφημερίδες και περιοδικά: «Ελευθεροτυπία», «Αθηναϊκή», «Εξπρές», «Ελεύθερος Κόσμος», «Ελληνικός Βορράς», «Εθνικός Κήρυξ», «Σημερινά», «Επικαιρότητα», «Ναυτικά Χρονικά», «Ναυτική Ελλάς». Διετέλεσε αρχισυντάκτης της εφημ. «Φωνή του Πειραιώς». Συνεργάστηκε επίσης με το ραδιόφωνο και την τηλεόραση του «Αntena», και με το πρακτορείο «Reuters».

φύτρας-1

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share