Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Tρία χρόνια από τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη: Συγκλονίζουν τα λόγια των γονιών της

" Δεν είναι ο χρόνος γιατρός, πονάει πολύ"

28 Νοεμβρίου 2021 18:19
Tρία χρόνια από τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη: Συγκλονίζουν τα λόγια των γονιών της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρία χρόνια από την σοκαριστική δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και το κλίμα ήταν πολύ βαρύ σήμερα στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Διδυμότειχο, εκεί όπου τελέστηκε το μνημόσυνο.

Σαν σήμερα το 2018 η Ελένη Τοπαλούδη δολοφονήθηκε στη Ρόδο, ένα γεγονός που συντάραξε όχι μόνο την τοπική κοινωνία αλλά ολόκληρο το πανελλήνιο. Με την ευκαιρία να σου θυμίσουμε την συγκλονιστική ιστορία με την δολοφονία της Τοπαλούδη.

Συγγενείς και φίλοι παρέστησαν στο μνημόσυνο.

Τα συγκλονιστικά λόγια των γονιών της

Η οικογένεια, σύμφωνα με την ΕΡΤ1, λαμβάνει εδώ και ημέρες πολλά τηλέφωνα και μηνύματα συμπαράστασης από την Ελλάδα και το εξωτερικό και η συγκίνηση είναι πάρα πολύ μεγάλη.

Η μητέρα της άτυχης Ελένης, Κούλα Τοπαλούδη είπε ότι «δεν πέρασε ούτε μια μέρα. Σαν να είναι σήμερα που το μάθαμε. Κι όμως πέρασαν τρία χρόνια. Δεν είναι ο χρόνος γιατρός, πονάει πολύ».

Ο πατέρας της Ελένης, Γιάννης Τοπαλούδης είπε ότι «η ψυχή της Ελένης, ο θάνατός της, ο θάνατος άλλων γυναικών όπως της Καρολάιν, της Ζωής, της Δώρας, της Γαρυφαλλιάς και άλλων ας ευαισθητοποιήσει όλους αυτούς που αποφασίζουν για εμάς».

«Ραγίζει» καρδιές η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Αιμορραγούσε η ψυχή μας, κλαίγαμε πάνω σε κάθε ρούχο»

Με αφορμή τη διεθνή έκθεση με ρούχα δολοφονημένων γυναικών και στην οποία θα υπάρχουν ρούχα και της Ελένης Τοπαλούδη, η μητέρα της, η Κούλα Αρμουτίδου μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN.

«Τα διαλέξαμε με τον σύζυγό μου και αιμορραγούσε η ψυχή μας, να κλαίμε πάνω σε κάθε ρούχο, μέχρι να αποφασίσουμε να τα στείλουμε. Ήταν πολύ δύσκολη αυτή η διαδικασία. Να ξέρεις ότι κάποτε αυτά τα ρούχα ντύνανε το κορμί του παιδιού σου και τώρα δεν υπάρχει αυτό το παιδί και θα εκτεθούν σε μία έκθεση για τις δολοφονημένες γυναίκες» δήλωσε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη φανερά συγκινημένη.

Η Κούλα Αρμουτίδου πρόσθεσε ότι «είναι αιμορραγία, δεν θέλαμε να φύγει τίποτα από το σπίτι αλλά δεν μπορούσαμε να μην συμμετέχουμε σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται. Ήταν πολύ δύσκολη η επιλογή, γιατί σε κάθε ρούχο υπάρχει μία ιστορία ζωής, υπήρχαν όνειρα… Και τώρα υπάρχει μία κραυγή απόγνωσης, απογοήτευσης, θυμού… Δεν υπάρχει αύριο, χρώμα και ελπίδα. Κι εμείς είχαμε όλα αυτά τα όνειρα για το παιδί μας να κάνει πράγματα που ονειρευόταν. Της στέρησαν όλα τα όνειρα, δεν την απόλαυσα… Μου την πήραν μέσα από την αγκαλιά μου μέσα σε μία νύχτα».

Δείτε όλα όσα είπε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη στο σχετικό βίντεο:



 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share