Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αν δείτε αυτό το σημάδι στο ΑΤΜ τραβήξτε την κάρτα σας αμέσως: "Ρουφάνε" χρήματα!

Μεγάλη προσοχή!

19 Οκτωβρίου 2021 15:11
Αν δείτε αυτό το σημάδι στο ΑΤΜ τραβήξτε την κάρτα σας αμέσως:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

ΑΤΜ: Τους καινούριους τρόπους που έχουν ευφεύρει απατεώνες για να αποσπούν τους αριθμούς pin χρεωστικών και πιστωτικών καρτών αλλά και τα στοιχεία τους, ανακάλυψε η αστυνομία του Λονδίνου.

Οι βρετανικές αρχές βρήκαν κάμερες πολύ μικρού μεγέθους ενσωματωμένες σε μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων του Λονδίνου, οι οποίες είναι σχεδόν αδύνατον να τραβήξουν την προσοχή αφού στην ουσία το μόνο που φαίνεται είναι μικρή τρυπίτσα.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Πανικός μπροστά από ΑΤΜ - Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα με αυτό που αντίκρισαν (Video)

Αν δείτε αυτό το σημάδι στο ΑΤΜ τραβήξτε την κάρτα σας αμέσως: 'Ρουφάνε' χρήματα!

Η κάμερα είναι συνήθως κρυμμένη σε ένα περίβλημα που τοποθετείτε πάνω από την εσοχή εξαγωγής των χαρτονομισμάτων. Η γωνία είναι ιδανική για να μπορεί να καταγράφει η κάμερα τους αριθμούς pin της κάρτας.

Η αστυνομία του Λονδίνου έχει βρει μέχρι στιγμής τέσσερα ΑΤΜ στα οποία οι δράστες είχαν τοποθετήσει κάμερες.

Οι βρετανικές αρχές συνεργάζονται στενά με τις τράπεζες για την αντιμετώπιση ανάλογων περιστατικών.

Πήγε να σηκώσει 200 ευρώ από το ΑΤΜ: Τότε είδε στον λογαριασμού του... 8.200.000! Πάγωσε με την αποκάλυψη

Ένας άνδρας πήγε να κάνει ανάληψη στο ΑΤΜ και, προς έκπληξή του, ανακάλυψε πως, αντί για 1.700 δολάρια που περίμενε να έχει, είχε… 8,2 εκατομμύρια δολάρια!

«Πήγα στο ΑΤΜ και μόλις έκανα ανάληψη 200 δολαρίων, κοίταξα το υπολειπόμενο ποσό και είδα ότι είχα 8,2 εκατ. δολάρια», δήλωσε ο άνδρας.

Αν δείτε αυτό το σημάδι στο ΑΤΜ τραβήξτε την κάρτα σας αμέσως: 'Ρουφάνε' χρήματα!

Με το που το είδε, πίστεψε πως είχε γίνει κάποιο λάθος στην εκτύπωση της απόδειξης, αλλά όταν ξαναέβαλε την κάρτα του στο ΑΤΜ είδε πως όντως έχει στον λογαριασμό του το απίστευτο ποσό των 8,2 εκατομμυρίων.

Στη συνέχεια, ο άνδρας επικοινώνησε με την τράπεζα και διαπιστώθηκε πως είχε γίνει λάθος, με αποτέλεσμα τα χρήματα να αφαιρεθούν από το λογαριασμό του.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: 50χρονος πήγε να σηκώσει λεφτά από το ΑΤΜ, όταν είδε ότι ο προηγούμενος είχε ξεχάσει τα δικά του - Αυτό που έγινε στην συνέχεια...

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share