Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ένα... ταξίδι σε όλη την Ελλάδα μέσα από την Κυψέλη

28 Σεπτεμβρίου 2021 13:12
Ένα... ταξίδι σε όλη την Ελλάδα μέσα από την Κυψέλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η έκθεση παραγωγών και χειροτεχνών σας περιμένει στην Πλ. Κανάρη στην Κυψέλη από τις 24/9-3/10. Παραγωγοί από όλη την Ελλάδα θα βρίσκονται εκεί να σας κεράσουν προϊόντα από κάθε γωνιά της Πατρίδας μας. Θα βρείτε τυριά παξιμάδια και αλλαντικά από την όμορφη Κρήτη μας, Ρακόμελο σε υπέροχες γεύσεις από το Ρέθυμνο, φιστίκι Αιγίνης μέλι από τον υπέροχο Χέλμο, καραμελωμένους ξηρούς καρπούς αλλά και χειροποίητο παστέλι από
την Θεσσαλονίκη μας. Επίσης φιλοξενούμε υπέροχους καλλιτέχνες με χειροποίητα κοσμήματα καταπληκτικά διακοσμητικά, φυτικά καλλυντικά καθώς και χειροποίητες τσάντες. Όλα αυτά τα καταπληκτικά περίπτερα τα πλαισιώνουν μια σταθερή έκθεση ζωγραφικής από τον πολιτιστικό Σύλλογο Αττική και ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων εντελώς δωρεάν για όλους τους Αθηναίους.

Το Σάββατο 25/9 στις 20:30 φιλοξενούμε την Καλλιόπη Φωτάκη και τον Παναγιώτη Ανθούλη οι οποίοι θα μας κρατήσουν μουσική συντροφιά με υπέροχα τραγούδια. Την Κυριακή 26/9 στις 12:00 θα έχουμε ανοιχτό μάθημα δημιουργίας φθινοπωρινού στεφανιού από τη Θωμαή Παπαθανασίου. Την Δευτέρα 27/9 στις 18:30 η ηθοποιός Ελένη Λιάσκα (Γωγώ από το Καφέ της Χαράς) θα κρατήσει συντροφιά στα παιδιά μας παίζοντας μαζί τους θεατρικό παιχνίδι. Την Τρίτη και την Παρασκευή Ευάγγελος Λώλης και η Μαρία Μίξη θα σας μυήσουν στον υπέροχο κόσμο της Yoga και τέλος την Κυριακή 3/10 στις 12:00 έχουμε ανοιχτό μάθημα δημιουργίας υφασμάτινης κολοκύθας με την Ευθαλία Οικονομόπουλου. Σας περιμένουμε όλους να περάσουμε καλά αλλά και να προμηθευτείτε υπέροχα προϊόντα σε τιμές ασυναγώνιστες.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share