Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021

Mediterranean College: Λαμπερή η τελετή εγκαινίων του Glyfada Campus

28 Σεπτεμβρίου 2021 13:07
Mediterranean College: Λαμπερή η τελετή εγκαινίων του Glyfada Campus
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με την τέλεση του Αγιασμού και τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης Αντώνιου πραγματοποιήθηκαν, την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021, τα Εγκαίνια του νέου Campus του Mediterranean College στην Γλυφάδα (Αχιλλέως 33 & Λ. Βουλιαγμένης 65). Η τελετή πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα, παρουσία του Αντιδημάρχου Γλυφάδας κ. Γεώργιου Αγγελόπουλου, του ιδρυτή &επιτίμου προέδρου του Mediterranean College, καθηγητή και συγγραφέα, κ. Σοφοκλή Ξυνή και μελών της Γενικής, Διοικητικήςκαι Ακαδημαϊκής Διεύθυνσης του Κολλεγίου.

Λίγο μετά τις 7μ.μ. οι επίσημοι προσκεκλημένοι, κορυφαίοι επιχειρηματίες και επαγγελματίες, εκπρόσωποι της πολιτειακής και της πολιτικής ηγεσίας, των σωμάτων ασφαλείας, καθώς και εκπρόσωποι του πολιτισμού και του αθλητισμού, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή, προσήλθαν στον νέο χώρο, συγχάρηκαν τους οικοδεσπότες και στη συνέχεια περιηγήθηκαν στις, υψηλής αισθητικής & μοντέρνου σχεδιασμού, εκπαιδευτικές υποδομές.

Mediterranean College εγκαίνια

Στη χαιρετιστήρια ομιλία του, ο ιδρυτής & επίτιμος πρόεδρος του Mediterranean College, καθηγητής & συγγραφέας, κ. Σοφοκλής Ξυνής αναφέρθηκε στην ιστορία του κτιρίου, ως «πυρήνα» αποφοίτησης χιλιάδων φοιτητών στα χρόνια λειτουργίαςτων ΙΕΚ του Ομίλου στην Γλυφάδα, οι όποιοι σήμερα είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες. Ο κ. Ξυνής υπογράμμισε τη σημασία της συνεργασίας με τοπικούς φορείς και τον Δήμο Γλυφάδας για την υποστήριξη και ανάπτυξη της «Αθηναϊκής Ριβιέρας», μιας ακτογραμμής που ξεκινάει από το Παλαιό Φάληρο και φτάνει μέχρι το Σούνιο! «Οι νέοι της Γλυφάδας και των όμορων δήμων θα έχουν την ευκαιρία να σπουδάσουν σε ένα ιστορικό Κολλέγιο, το Mediterranean College, το οποίο ιδρύθηκε πριν από 44 χρόνια και είχε ισχυρή παρουσία στα εκπαιδευτικά δρώμενα. Βασικό όραμα του Mediterranean College είναι η παροχή υψηλού επιπέδου σπουδών στους φοιτητές του, αλλά και η διαρκής προσπάθεια εξωστρέφειάς του», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ξυνής, αναφερόμενος στη διαχρονική πρωτοβουλία του με θέμα «Ελλάδα-Διεθνές Κέντρο Εκπαίδευσης», για το άνοιγμα των ελληνικών συνόρων στην Εκπαίδευση.

Mediterranean College Γαβαλάς

Mediterranean College καλεσμένοι

Το ΝΕΟ Campus Γλυφάδας αποτελεί τη νέα πραγματικότητα των Νοτίων Προαστίων, μιας εντυπωσιακά μεγάλης γεωγραφικής ακτίνας που καλύπτει δεκάδες περιοχές, προσφέροντας στους φοιτητές και τους επισκέπτες σύγχρονες εκπαιδευτικές υποδομέςυψηλής αισθητικής.

Εκτός από σύγχρονες αίθουσες και εργαστήρια, καλαίσθητους, υπαίθριους αύλειους χώρους, οι εγκαταστάσεις διαθέτουν Κέντρο Πληροφοριών & Υποδοχής Αιτήσεων (Admissions Office), Αίθουσα Διαλέξεων & Ανοιχτών Εκδηλώσεων και Βιβλιοθήκη – Αναγνωστήριο.

Mediterranean College Σαλαγκούδη

Το MediterraneanCollege, αποτελείται από οκτώ (8) Ακαδημαϊκές Σχολές και προσφέρει 40 αναγνωρισμένα Προπτυχιακά (Bachelor’s) και Μεταπτυχιακά (Master’s) προγράμματα σπουδών στους τομείς της Οικονομίας & Διοίκησης, των Ναυτιλιακών, της Πληροφορικής, της Ψυχολογίας, των Επιστημών της Αγωγής, των Πολιτικών & Μηχανολόγων Μηχανικών, των Επιστημών Υγείας & Αθλητισμού και του Τουρισμού-Φιλοξενίας.

Επιλέγοντας το MediterraneanCollege, εξασφαλίζεις:

Mediterranean College κτίριο

Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στα προγράμματα σπουδών και τις δυνατότητες χρηματοδότησης.

Γίνονται δεκτές μετεγγραφές φοιτητών από Πανεπιστήμια, Κολλέγια & ΙΕΚ (αναγνώριση μαθημάτων).
Mediterranean College

Αθήνα: Κοδριγκτώνος 13 & Πατησίων 94, 10434, Τ: +30 210 8899600
Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, 11251, Τ: +30 210 8899600
Γλυφάδα: Αχιλλέως 33 & Λ. Βουλιαγμένης 65, 16675, Τ: +30 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Ίωνος Δραγούμη 21, 54625, T: +30 2310 287779

www.medcollege.edu.gr | [email protected]

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share