Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΘΡΗΝΟΣ! Πασίγνωστος μουσικός και τραγουδιστής έφυγε ξαφνικά από τη ζωή!!!

17 Σεπτεμβρίου 2013
ΘΡΗΝΟΣ! Πασίγνωστος μουσικός και τραγουδιστής έφυγε ξαφνικά από τη ζωή!!!

Ο βετεράνος κιθαρίστας...Jackie Lomax πέθανε κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού για έναν οικογενειακό γάμο που ήταν καλεσμένος,στην Μεγάλη Βρετανία.Ο μουσικός, στα 69 του χρόνια,είχε συνεργαστει με τους Beatles και τον Eric Clapton κατά τη διάρκεια της 50-χρονης σταδιοδρομίας του.



Είχε επιστρέψει στην πατρίδα του την Αγγλία για το γάμο ενός παιδιού του,αλλά δεν υπάρχουν περαιτέρω λεπτομέρειες για την τραγωδία. Ο Lomax,ο οποίος ήταν παντρεμένος με τη μητέρα του διάσημου φωτογράφου Terry Richardson, ξεκίνησε την καριέρα του στις αρχές του 1960 παίζοντας με αρκετα Group που βασίζονταν στην πατρίδα των Beatles,το Λίβερπουλ και έχει κυκλοφορήσει τέσσερα singles με τους The Undertakers. Ο ίδιος αργότερα υπέγραψε με την Apple το Fab Four Records σαν σόλο καλλιτέχνης και κυκλοφόρησε το single Sour Milk Sea,κομμάτι που όμως απέτυχε οικτρά.


Στη δεκαετία του 1970,χώρισε το χρόνο του μεταξύ της Βρετανίας και των ΗΠΑ και εργάστηκε σε διάφορες μπάντες, όπως η συμμαχία των Lomax,πριν μετακόμισει μόνιμα στην Αμερική το 1978 και συνεχίζει να εργάζεται ως κιθαρίστας. Μία από τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις Lomax ήταν σε μια συναυλία το περασμένο έτος (12), για να γιορτάσουν την 50η επέτειο του φημισμένου Star-Club στο Αμβούργο της Γερμανίας.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ NEWS & PEOPLE ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share