Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΕΥΒΟΙΑ: Ήθελε να πιάσει την "άτακτη" σύζυγο αλλά... την ΠΑΤΗΣΕ σαν πρωτάρης!!!

16 Σεπτεμβρίου 2013
ΕΥΒΟΙΑ: Ήθελε να πιάσει την

Η ζήλεια του για τη σύζυγό του ήταν παθολογική. Από τότε που την παντρεύτηκε, συνεχώς την υποπτευόταν και πίστευε ότι επειδή εκείνος ταξίδευε συχνά, εκείνη τον απατούσε.

Σύμφωνα με το evianews.gr, ο ζηλιάρης σύζυγος για να την τσεκάρει, έβαλε ένα φίλο του από τα παλιά να αρχίσει να την φλερτάρει με μηνύματα και τηλέφωνα. Η ίδια στην αρχή ήταν απότομη αλλά ύστερα από τις πολλές πιέσεις, θέλησε να αλλάξει την στάση της και άρχισε να του μιλάει γλυκά στο τηλέφωνο.

Για τρεις ολόκληρους μήνες μιλούσαν καθημερινά στο τηλέφωνο. Ο άγνωστος φίλος δεν έμενε στην Εύβοια αλλά στην Πελοπόννησο. Όταν τον ρωτούσε ο άντρας της αν ανταποκρίνεται στα τηλέφωνα η σύζυγος του, πάντα ήταν αρνητικός.

«Η κοπέλα ούτε να με ακούσει δεν θέλει», του έλεγε για να τον καθησυχάσει. Ωστόσο, η αλήθεια ήταν πως ο ίδιος είχε ερωτευτεί την φωνή της και έτσι κανόνισε να την δει από κοντά. Κανόνισαν να πιουν καφέ στην Χαλκίδα για να μην τους δει κανένας από το χωριό.

Το ειδύλλιο δεν άργησε να «φουντώσει» και έτσι μετά από το ραντεβού δέθηκαν περισσότερο. Αποτέλεσμα ήταν και να πάρουν την απόφαση να ζήσουν μαζί αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τον άντρα της που ο ίδιος άθελα του την έμπλεξε στην... παρανομία.

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share