Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΕΡΩΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Ποιο είναι το κυβερνητικό στέλεχος που έχει χάσει το μυαλό του για την 25χρονη συνεργάτιδά του;;;

16 Σεπτεμβρίου 2013
ΕΡΩΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Ποιο είναι το κυβερνητικό στέλεχος που έχει χάσει το μυαλό του για την 25χρονη συνεργάτιδά του;;;

Βούκινο έχει γίνει κυβερνητικό στέλεχος που κατοικοεδρεύει σχεδόν μόνιμα στη Βουλή καθώς οι περισσότεροι έχουν αντιληφθεί τον φλογερό έρωτα του για την 25χρονη συνεργάτιδα του.

Όπως αποκάλυψε το Σάββατο το SECRET, ένθετο της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, οι χαμηλόφωνες γλυκές συνομιλίες τους στους διαδρόμους του κοινοβουλίου, οι κλέφτες ματιές όλο νόημα, τα κοπλιμέντα που ανταλλάσσουν δημόσια και τα δωράκια που χαρίζουν ο ένας στον άλλον τους έχουν κάνει θέμα συζήτησης, με εργαζόμενους, βουλευτές και επισκέπτες να αναλύουν τις εξελίξεις στην σχέση τους, που έχει και τα σκαμπανευάσματά της.

Οι κακές γλώσσες υποστηρίζουν ότι ο δεσμός του κυβερνητικού στελέχους με την περίπου 25χρονη συνεργάτιδα του δεν θα είχε έρθει στο επίκεντρο του κοινοβουλευτικού κουτσομπολιού αν δεν ήταν παντρεμένος και-κυρίως- αν οι ίδιος ήταν περισσότερο προσεκτικός όταν βρίσκεται κοντά στην αγαπημένη του η οποία επίσης δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για τον εν λόγω κύριο.

Το πράγμα ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό όταν άρχισαν και οι πρώτοι ψίθυροι για το ξεχωριστό ειδύλλιο του κοινοβουλίου, μόνο που τώρα πλέον οι διαστάσεις τις οποίες παίρνει είναι μεγάλες. Κάποιοι, μάλιστα φοβούνται ότι αν για κάποιο λόγο το θέμα αποκαλυφθεί τότε το κυβερνητικό στέλεχος θα βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση καθώς δεν θα έχει εκτεθεί μόνο αυτός αλλά θα έχει εκθέσει πολύ πιο σημαντικούς από εκείνον ανθρώπους.

Κάποιοι από αυτούς έχουν αρχίσει να ψιθυρίζουν την ιστορία σε πολιτικοδημοσιογραφικά γραφεία με αποτέλεσμα να είναι πλέον ζήτημα χρόνου- αν δεν σταματήσει την ίδια τακτική- η δημοσιοποίηση περισσότερων λεπτομερειών. Μέχρι και οι αντιπρόεδροι της Βουλής που έχουν πληροφορηθεί τα τεκταινόμενα το χουν ρίξει στα σχόλια.

fimes.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ NEWS & PEOPLE ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share