Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Η διαφήμιση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει αναγκάσει εκατομμύρια χρήστες να ΔΑΚΡΥΣΟΥΝ!!! (VIDEO)

16 Σεπτεμβρίου 2013
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Η διαφήμιση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει αναγκάσει εκατομμύρια χρήστες να ΔΑΚΡΥΣΟΥΝ!!! (VIDEO)

Ενα συγκλονιστικό βίντεο απασχολεί τις τελευταίες ημέρες το Διαδίκτυο και παρά το γεγονός ότι πρόκειται για της διαφήμιση μιας εταιρείας κινητής τηλεφωνίας εκείνο που συγκλονίζει είναι η ιστορία που εκτυλίσσεται στη διάρκεια αυτής.

Η ιστορία ξεκινά με ένα μικρό αγόρι σε κάποια φτωχογειτονιά της Ταϊλάνδης το οποίο κλέβει ένα σιρόπι και μερικά παυσίπονα. Η ιδιοκτήτρια του φαρμακείου τον πιάνει και αρχίζει να τον βρίζει ενώ εκείνος της λέει ότι έκλεψε τα φάρμακα για την άρρωστη μητέρα του.

Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο ιδιοκτήτης ενός μικρού μαγαζιού ο οποίος πληρώνει τα φάρμακα για λογαριασμό του παιδιού και του δίνει επιπλέον λίγο φαγητό να πάει στη μητέρα του.

Τριάντα χρόνια μετά και ενώ ο ηλικιωμένος, πλέον, γενναιόδωρος άνδρας συνεχίζει να βοηθάει όσο μπορεί τους απόρους παθαίνει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και βρίσκεται για νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Η κόρη του απελπισμένη καθώς δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα υπέρογκα έξοδα βάζει πωλητήριο στο μαγαζί του πατέρα της, ωστόσο, όταν επιστρέφει στο νοσοκομείο συνειδητοποιεί ότι τα νοσήλια έχουν ήδη πληρωθεί.

Εκείνο το άπορο παιδί που είχε κλέψει φάρμακα για τη μητέρα του είχε γίνει ένας επιτυχημένος γιατρός ο οποίος, από σύμπτωση, βρέθηκε να παρακολουθεί τον άτυχο ηλικιωμένο.

Το σημείωμα που άφησε στην κοπέλα έγραφε: «Το ποσό έχει εξοφληθεί 30 χρόνια πριν με τρία κουτιά πενικιλίνης και μία μερίδα σούπας».

iefimerida.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share