Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Pizzoteca: Ιταλική γευστική πρόταση στην Ν.Σμύρνη

31 Αυγούστου 2011
Pizzoteca: Ιταλική γευστική πρόταση στην Ν.Σμύρνη

Το νέο concept στο χώρο του γρήγορου γνήσιου Ιταλικού φαγητού και καφέ, που ξεκίνησε από τον Πειραιά, συνεχίζει την πορεία του στην πλατεία της Νέας Σμύρνης!

Στο Pizzoteca στη πλατειά της Νέας Σμύρνης, σε έναν υπέροχο και φιλικό χώρο με άρωμα Ιταλίας, θα βρείτε πραγματικά την γνήσια Ιταλική πίτσα σε μέγεθος 40 εκατοστών με λεπτή ζύμη!

Το γευστικό εγχείρημα στα Pizzoteca έχει επιμεληθεί με επιτυχία ο executive chef Χρήστος Τζιέρας, ο οποίος μετεκπαιδεύτηκε επί 2 μήνες στην Ιταλία πλάι σε γνωστούς chef πίτσας (pizzaiolo) παρακολουθώντας όλα τα στάδια παρασκευής της γνήσιας Ιταλικής πίτσας!

Το αποτέλεσμα μπορείτε να το γευτείτε τώρα και στους δύο χώρους (Πειραιά & Ν.Σμύρνη), διαλέγοντας κάποια από τις μοναδικές minimal προτάσεις του menu, που θα σας εκπλήξει με τον τρόπο που οι γνήσιες Ιταλικές γεύσεις συναντούν την... Ελλάδα!

Εκτός από την γνήσια Ιταλική πίτσα μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα ιταλικών γεύσεων με ελληνικές πινελιές από καλτσόνε, Panini αλλά και κρέπες... αλλά και πολλών επιλογών cafe σε πολύ προσιτές τιμές!

Tα Pizzoteca θα τα βρείτε ανοιχτά όλη την ημέρα έχοντας την δυνατότητα είτε να πάρετε μαζί σας (take away) κάποια γνήσια Ιταλική γευστική πρόταση, γλυκό ή καφέ είτε να απολαύσετε όλα τα παραπάνω εκεί, στους δύο καλαίσθητους χώρους που θυμίζουν... Ιταλία!

Τα Pizzoteca, θα συνεχίσουν την πορεία της ανάπτυξης τους σε όλη την Ελλάδα σε επιλεγμένα σημεία...

Pizzoteca Pizza e Caffe

Καραϊσκου 115 & Βασ. Γεωργίου Α,

185 35 Πειραιάς

Τηλ.2104111530 - Fax: 2104111531

2ας Μαίου 18, 17121 Νέα Σμύρνη

Τηλ. 2109323888 - Fax: 2109323833

www.pizzoteca.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share