Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΣΤΗ ΚΙΝΑ! Έδειξαν σκηνές από ΤΣΟΝΤΑ και έλεγαν πως είναι ΕΚΤΕΛΕΣΗ στις ΗΠΑ!!! Γιατί το έκαναν αυτό;;;

11 Σεπτεμβρίου 2013
ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΣΤΗ ΚΙΝΑ! Έδειξαν σκηνές από ΤΣΟΝΤΑ και έλεγαν πως είναι ΕΚΤΕΛΕΣΗ στις ΗΠΑ!!! Γιατί το έκαναν αυτό;;;

Απίστευτη προπαγάνδα από την Κίνα!

Σύμφωνα με αμερικανικά και διεθνή ΜΜΕ, δύο ελεγχόμενα από το κινεζικό κράτος sites στην Κίνα παρουσίασαν φωτογραφίες από εκτελέσεις στην Αμερική, προκειμένου να σοκάρουν την κινεζική κοινή γνώμη για το θέμα της ποινής του θανάτου στις ΗΠΑ. Μόνο, που όπως αποδείχθηκε, αυτές οι φωτογραφίες δεν ήταν πραγματικές, αλλά προέρχονταν από αμερικανική ταινία πορνό.

Τα δύο κινεζικά media παρουσίασαν μια gallery 40 εικόνων, στην οποία, όπως υποστήριξαν, απεικονίζονται οι τελευταίες στιγμές μιας γυναίκας φυλακισμένης, πριν της χορηγηθεί θανατηφόρα ένεση.

Όπως αποδείχθηκε οι φωτογραφίες αυτές προέρχονταν από αμερικανική ταινία πορνό, η οποία είχε τον γεμάτο υπονοούμενο τίτλο Lethal Injection (Θάνασιμη ένεση). Η τάση του αμερικανικού πορνό να παρωδεί και τα πλέον σοβαρά (έως ανατριχιαστικά) θέματα, φαίνεται ότι μπέρδεψε τους Κινέζους δημοσιογράφους.

Και η προπαγάνδα τους γύρισε μπούμερανγκ, καθώς κυρίως κίτρινα media των ΗΠΑ βρήκαν ευκαιρία να ξεσαλώσουν εναντίον του κινεζικού καθεστώτος, που τολμά να "κατηγορεί άδικα" τους αμερικανούς, χρησιμοποιώντας υλικό από πορνοταινίες.

Είναι πάντως περίεργο ότι το θέμα αποτελεί αντικείμενο αποκάλυψης "της σκοτεινής πλευράς" των ΗΠΑ, για τα κινεζικά ΜΜΕ, δεδομένου ότι η θανατική ποινή υπάρχει και στην Κίνα. Ένας μεγάλος αριθμός εκτελέσεων πραγματοποιείται κάθε χρόνο, ενώ γίνονται προσπάθειες από ανθρωπιστικές οργανώσεις να μειωθούν τα εγκλήματα που τιμωρούνται με την εσχάτη των ποινών στην Κίνα.

Πηγή monopoli.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share