Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γιούρι Γκέλερ για εξωγήινους: Bρίσκονται σε επαφή με τη Γη εδώ και περίπου 50 χρόνια

«Υπέγραψα έγγραφα εχεμύθειας»

5 Ιουλίου 2021 08:35
Γιούρι Γκέλερ για εξωγήινους: Bρίσκονται σε επαφή με τη Γη εδώ και περίπου 50 χρόνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξωγήινα όντα βρίσκονται σε επαφή με τη Γη εδώ και περίπου 50 χρόνια, υποστηρίζει σε δηλώσεις του στη Daily Star ο Γιούρι Γκέλερ, ο γνωστός σε όλους μας «μάγος» που λυγίζει κουτάλια.

Όπως είπε, το 1974 αξιωματούχοι της CIA τον κάλεσαν σε μία βάση της NASA στο Μέριλαντ, έχοντας εντυπωσιαστεί από τις ικανότητές του. Ο Γιούρι Γκέλερ δήλωσε πως ό,τι είδε στη βάση της Αμερικανικής Υπηρεσίας Διαστήματος τον έπεισε ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν και είναι σε επαφή με τον πλανήτη μας.

Σύμφωνα με τη Daily Star, ο γνωστός ταχυδακτυλουργός ανέφερε ότι ο μηχανικός Βέρνερ Φον Μπράουν του έδειξε ένα κομμάτι μέταλλο που φυλασσόταν σε ένα χρηματοκιβώτιο. «Το άγγιξα και είπα στον Βέρνερ: Αυτό δεν είναι από τον δικό μας πλανήτη», θυμάται, με τον Βέρνερ να του απαντάει: «Έχεις δίκιο! Αυτό είναι ένα κομμάτι από ένα UFO που συνετρίβη στη Γη».

Ο Γιούρι Γκέλερ ανέφερε, ακόμα, ότι αυτά που είδε στους παρακάτω ορόφους της βάσης της NASA τον έκαναν να εκπλαγεί, δεν δέχτηκε ωστόσο να προβεί σε περαιτέρω αποκαλύψεις. «Δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα για όσα είδα στα ψυγεία της βάσης. Έχω υπογράψει έγγραφα εχεμύθειας. Αλλά μπορώ να σας πως ότι είμαστε σε επαφή», σχολίασε. «Γνωρίζουν πράγματι περισσότερα», συμπλήρωσε.

Σοκ: Υπάρχουν εξωγήινοι και… μας έχουν!

Φαίνεται πως όχι απλά υπάρχουν εξωγήινοι, αλλά οι άνθρωποι μάλιστα δεν μπορούν να τους αντιμετωπίσουν, με πρώην επικεφαλής της διαστημικής ασφάλειας του Ισραήλ να ισχυρίζεται πως η χώρα του και οι ΗΠΑ έχουν βρει μπροστά τους τη «Γαλαξιακή Συνομοσπονδία» και η ύπαρξή της διατηρείται κρυφή.

Από μεριάς τους, οι εξωγήινοι συμφωνούν με την κίνηση αυτή, καθώς εκτιμούν και οι ίδιοι πως η ανθρωπότητα δεν θα ήταν έτοιμη να αποδεχτεί την ύπαρξή τους, οδηγούμενη πιθανότατα σε μαζικό πανικό και υστερία, με μια άλλη θεωρία να κάνει λόγο για 30 εξωγήινους πολιτισμούς.

Ο 87χρονος Haim Eshed έκανε την παραπάνω αποκάλυψη μιλώντας στην κρατική εφημερίδα Yediot Aharonot.

Ο Eshed εργάζεται ακόμη ως καθηγητής, έχοντας λάβει τρεις φορές το Βραβείο Ασφάλειας του Ισραήλ κατά την 30ετή του θητεία ως επικεφαλής του διαστημικού προγράμματος της χώρας.

Ο καθηγητής εξήγησε με λεπτομέρεια τις συμφωνίες που έχουν υπογραφεί από τους εξωγήινους και τις ΗΠΑ, με απώτερο σκοπό μια από κοινού διερεύνηση του κοινού μας διαστημικού χώρου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Eshed, στον πλανήτη Άρη υπάρχει ήδη μια διαστημική βάση κάτω από την επιφάνεια του εδάφους, στην οποία κατοικούν εκπρόσωποι των ΗΠΑ και της εξωγήινης Συνομοσπονδίας.

Ο Eshed δήλωσε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι από τους ανθρώπους που γνωρίζουν εδώ και καιρό για την ύπαρξη των εξωγήινων, και ότι έχει έρθει πολλές φορές στο «όριο» του να την αποκαλύψει στο ευρύ κοινό.

Ωστόσο, φαίνεται πως εν τέλει απετράπη από την ίδια τη Γαλαξιακή Συνομοσπονδία, μέλη της οποίας υποστήριξαν πως θα ήταν πιο φρόνιμο να περιμένει έως ότου η ανθρωπότητα εξελιχθεί στον ίδιο βαθμό με τους ίδιους, και κατανοήσει τι είναι πραγματικά τα διαστημόπλοια και το διάστημα εν γένει.

Όταν ερωτήθηκε σχετικά με το γιατί αποφάσισε να προβεί στην αποκάλυψη ο ίδιος, ο Eshed δήλωσε πως έκρινε ότι η στιγμή είναι κατάλληλη, λόγω του ότι το ακαδημαϊκό πεδίο έχει αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και ο ίδιος αποτελεί πλέον ακαδημαϊκό που χαίρει σεβασμού.

«Εάν τα έλεγα όλα αυτά 5 χρόνια νωρίτερα, θα με έκλειναν σε ίδρυμα», εξήγησε.

«Σήμερα, όλοι μιλούν διαφορετικά. Δεν έχω κάτι να χάσω. Έχω λάβει τα πτυχία μου και τα βραβεία μου και χαίρω του σεβασμού διεθνών πανεπιστημίων. Και σε αυτά έχει αλλάξει η τάση», κατέληξε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share