Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ρούλα Κορομηλά: Οι συγκλονιστικές στιγμές μετά το θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη!!! (PHOTOS)

11 Σεπτεμβρίου 2013
Ρούλα Κορομηλά: Οι συγκλονιστικές στιγμές μετά το θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη!!! (PHOTOS)

Λύγισε η Ρούλα... Της λείπει ο αγαπημένος της φίλος. Ο Μιχάλης της! Το φιλαράκι της που σε κάθε δύσκολη στιγμή της ήταν κοντά της. Οι δυο τους γνωρίζονταν χρόνια και έδεσαν από την αρχή. Ο Ασλάνης και η Κορομηλά ήταν αυτοκόλλητοι. Γι' αυτό και εκείνη δεν μπορεί να συνέλθει από τον άδικο χαμό του, όπως διαβάζουμε στο YES!...

Της Τζένης Μαυρίδη

Η Ρούλα Κορομηλά δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν θα έχει πια δίπλα της τον Μιχάλη. Η είδηση του χαμού του την έχει συγκλονίσει. Έχασε το έδαφος κάτω από τα πόδια της όταν έμαθε ότι ο αγαπημένος της φίλος βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του. Τόσο άδικα... Η Ρούλα ήταν από τους ελάχιστους ανθρώπους που γνώριζαν την οικονομική κατάσταση του σχεδιαστή και τα πολλά προβλήματα που είχε. Οι δυο τους, μάλιστα, πρόσφατα είχαν βγει βόλτα στο Κολωνάκι, ενώ η φωτογραφία που τράβηξαν δείχνει τον Μιχάλη Ασλάνη όπως όλοι τον γνώριζαν, χαρούμενο και χαμογελαστό.Την ημέρα που έγινε γνωστός ο θάνατος του ταλαντούχου σχεδιαστή, η Ρούλα κλείστηκε στον εαυτό της. Δεν ήθελε να δει κανέναν. Μάλιστα, εκείνο το βράδυ ήταν το πιο εφιαλτικό της ζωής της. Δεν μπορούσε να κοιμηθεί, να ξεχαστεί... Αναγκάστηκε να πάρει ηρεμιστικά για να περάσει η βραδιά και να προσπαθήσει να βγάλει, έστω για λίγο, τον αγαπημένο της «αρκουδάκο» (όπως τον αποκαλούσε) από τη σκέψη της. Η ίδια με ένα γλυκό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook τον αποχαιρετά!

«Αγαπημένε μου φίλε. Όλοι αυτοί που σε πικράνανε, από ψηλά, αν τους κοιτάξεις, θα σου φανούν τόσο ασήμαντοι, που στη στιγμή θα τους ξεχάσεις», ενώ λίγες ώρες μετά θα λύγιζε στο ίδιο της το σπίτι κατά τα λεγόμενα ανθρώπου του περιβάλλοντός της.Η Ρούλα δεν άντεξε να πάει στην κηδεία του Μιχάλη της. Δεν ήθελε να δει έναν από τους πιο αγαπημένους της ανθρώπους μέσα στο φέρετρο. Δεν θα τα κατάφερνε... Θα κατέρρεε. Προτίμησε να τον έχει για πάντα στη μνήμη της. Εξάλλου, δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν θα ξαναδεί το χαμόγελό του. Δεν θα ξαναπάρει δύναμη από την καλοσύνη του και δεν θα μπορέσει να μοιραστεί μαζί του τα μυστικά της.Το «χτύπημα» είναι βαρύ για τη Ρούλα. Η ίδια δήλωσε συγκεκριμένα:

«Το χαμόγελο του Μιχάλη αποδεικνύει τα πάντα και τα λέει όλα. Για πολλά προβλήματα μπορεί να συζητούσαμε, αλλά δεν πρόκειται να τα αναλύσω. Έναν φίλο σου ξέρεις να τον σέβεσαι, πόσο μάλιστα όταν δεν είναι στη ζωή. Λέγονται πολλά... Εμένα μου είναι αδιανόητο να σκεφτώ ότι θα κατέφευγε σε λύση απόγνωσης. Τα λέγαμε, τα συζητούσαμε... Δεν είχα κανένα τέτοιο δείγμα ηττοπάθειας από εκείνον, ούτε καν υποψία για το ότι θα μπορούσε να φτάσει στην απόγνωση. Προσπαθούσα με όποιο διακριτικό τρόπο μπορούσα να είμαι κοντά του και να τον κάνω να περνάει καλά. Όλοι οι άνθρωποι έχουν προβλήματα. Ένας από αυτούς ήταν και ο Μιχάλης. Είχε πολλά προβλήματα κι ένιωθε μεγάλη προδοσία από ανθρώπους που βοήθησε, στήριξε κι εμπιστεύτηκε».

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share