Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Όσααααα λένε οι ΑΝΔΡΕΣ... μεταξύ τους, λόγια σοβαρά....

10 Σεπτεμβρίου 2013
Όσααααα λένε οι ΑΝΔΡΕΣ... μεταξύ τους, λόγια σοβαρά....

Αμέσως μετά την ήττα από τη Φινλανδία (που παράλληλα μας έστειλε με 0-2 στη β’ φάση του Eurobasket) οι παίκτες μαζί με τον Αντρέα Τρινκιέρι κλειδώθηκαν στα αποδυτήρια... Αυτός είναι ο “νόμος των αποδυτηρίων”, εκεί όπου άπαντες μιλούν ως άντρες και βγάζουν τα εσώψυχα τους, χωρίς να χαλάσει το κλίμα της ομάδας. Αυτό έγινε και στην Εθνική ομάδα μετά την δεύτερη συνεχόμενη ήττα στην α’ φάση των ομίλων.

Τι έγινε όμως μέσα στα αποδυτήρια; Η στήλη του SportDog “Sdog Pick n' Scroll” αποκαλύπτει πως: «Ειπώθηκε πως δεν ματώνουν. Ότι δεν βουτάνε στο παρκέ για τη μπάλα. Δεν πηδάνε για τα ριμπάουντ. Ότι δε σπρώχνουν να κερδίσουν κάθε φορά 1 εκατοστό. Πως δεν πρόκειται να βρουν έτσι το ευρώ & θα γυρίσουν στην Ελλάδα άφραγκοι!»

«Όλοι το έχουμε ζήσει στις ομάδες. Στον Ολυμπιακό βρεθήκαμε σε παρόμοια θέση. Όμως όλοι μαζί βγάλαμε την ομάδα από εκεί...», ήταν τα λόγια του Βασίλη Σπανούλη, που έκανε αρχηγική ομιλία. «Οι άλλοι δαγκώνουν και εμείς κοιτάμε», είπε ο Νίκος Ζήσης.

Αυτό που έγινε χθες ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει. Αν είναι αργά ή όχι θα φανεί στην πορεία, ωστόσο το σημαντικό πως το κλίμα δεν χάλασε, καθώς άπαντες βάζουν φέτος το “εγώ” κάτω από την ομάδα.

gazzetta.gr

Για περισσότερα Νέα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share