Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το ΠΡΩΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ του James Bond! Δείτε ΕΙΚΟΝΕΣ της Κριστίν Γκρέινβιλ και ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ!!!

10 Σεπτεμβρίου 2013
Αυτό είναι το ΠΡΩΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ του James Bond! Δείτε ΕΙΚΟΝΕΣ της Κριστίν Γκρέινβιλ και ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ!!!

Ήταν μια από τις ειδικές πράκτορες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου που πολεμούσε για την υπό κατοχή χώρα της. Η Κριστίν Γκρέινβιλ, η φερόμενη και ως η αγαπημένη κατάσκοπος του Ουίστον Τσέρτσιλ, εργαζόταν για πολλά χρόνια για την υπονόμευση του Ναζιστικού καθεστώτος.

Τώρα, έρχεται να δοθεί μια άλλη διάσταση στην όμορφη κατάσκοπο μέσα από φωτογραφίες και ντοκουμέντα που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τα αρχεία του Imperial War Museum, στη Βρετανία.

Η πρώην βασίλισσα της ομορφιάς, που χαμογελά μπροστά από το φωτογραφικό φακό, είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενη. Στις φωτογραφίες που βγήκαν στο φως, η Γκρέινβιλ ποζάρει με το μετάλλιο ηρωισμού καρφιτσωμένο στο πέτο της, για τα όσα προσέφερε στις μυστικές υπηρεσίες.

Με καταγωγή από την Πολωνία, η Κριστίν ήταν γνωστή για το μαχαίρι που είχε πάντα δεμένο στο γοφό της, έτσι ώστε να βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα σε κάθε περίπτωση.

Το 1939, μετά την κατοχή της πατρίδας της από τους Ναζί, έγινε εθελόντρια στην Οργάνωση Ειδικών Επιχειρήσεων όπου θα αναλάβει την κατασκοπεία, την αναγνώριση και την δολιοφθορά αποστολών σε κατεχόμενα εδάφη. Κατά τη διάρκεια της ενεργούς δράσης, η Κριστίν επέδειξε ιδιαίτερο ηρωισμό και εξαιρετικές σωματικές ικανότητες.

Το τέλος της Γκρέινβιλ ήταν άδοξο καθώς βρήκε το θάνατο από τα χέρια ενός ζηλιάρη εραστή της το 1952. Ένα χρόνο νωρίτερα, ο Ίαν Φλέμινγκ, ο «πατέρας» του James Bond εκδίδει το Casino Royale, το πρώτο μυθιστόρημα του διάσημου κατασκόπου στο οποίο πρωταγωνιστεί και το πρώτο Bond girl-μια αινιγματική μελαχρινή από την Ευρώπη. Οι φήμες που ήθελαν τον Φέμινγκ με την Γκρέινβιλ ζευγάρι δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ.

Πηγή: dailymail.co.uk, iefimerida.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ NEWS & PEOPLE ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share