Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΛΛΑΣ! Δείτε την στις πιο ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΜΕΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ!!!

10 Σεπτεμβρίου 2013
ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΛΛΑΣ! Δείτε την στις πιο ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΜΕΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ!!!

Καθώς την Κυριακή κάθε ήχος, κάθε ανάσα της Αθήνας θα ακολουθεί το ρυθμό της Μαρίας Κάλλας στο πλαίσιο της μεγάλης δράσης που θα πραγματοποιήσει τη Λυρική σε πέντε διαφορετικά σημεία της πόλης, ανατρέχουμε σε σπάνιες εικόνες της ντίβας που δείχνουν το πρόσωπο πίσω από το είδωλο της σκηνής και του lifestyle.

Γήινη, εύθραστη, γκαφατζού, ανθρώπινη, με απίστευτο χιούμορ, πρόθυμη να τσαλακώσει την εικόνα της, λιγότερο κοκέτα απότι την γνωρίσαμε. Από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της που κοιτούσε τον φακό εμφανώς παχύτερη και με βλέμμα λιγότερο επιβλητικό, μέχρι την απογείωση, η Μαρία Κάλλας ήταν πάντα μια γυναίκα που ήθελε να αγαπηθεί και να μη χάσει τη θνητή της διάσταση.

Στα βήματα της θα περπατήσουμε όλοι σε μια πρωτοφανή για την Αθήνα γιορτή, μια γιορτή που τιμά όχι μόνο τη Μαρία Κάλλας αλλά κυρίως τους Αθηναίους: Αναφερόμαστε στον μουσικό περίπατο που έχει σχεδιάσει η Εθνική Λυρική Σκηνή σε πέντε πράξεις, έτσι ώστε να δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να παρακολουθήσει και τις πέντε συναυλίες μετακινούμενο με τα πόδια από τη μια στην άλλη.

Η Εθνική Λυρική Σκηνή προσκαλεί τους θαυμαστές της απόλυτης ντίβας της όπερας να περιδιαβούν τους δρόμους της πόλης, με συνοδοιπόρους τις όπερες των Βέρντι, Πουτσίνι, Ροσσίνι, Ντονιτσέττι κ.α. να σταθούν σε περισσότερο ή λιγότερο δημοφιλή σημεία της, για να δουν με μια νέα ματιά τόσο την πόλη, όσο και την τέχνη της όπερας.

Το πρόγραμμα και ο χάρτης της Κυριακής 15ης Σεπτεμβρίου, αναλυτικά, έχει ως εξής:

18.00 - Προαύλιος χώρος Μουσείου Ακρόπολης - Διονυσίου Αρεοπαγίτου [σολίστ με συνοδεία πιάνου, διάρκεια 20 λεπτά]

18.45 - Σκάλες Ωδείου Ηρώδου Αττικού - Διονυσίου Αρεοπαγίτου [σολίστ με συνοδεία πιάνου, διάρκεια 20 λεπτά]

19.35 - Κτίριο Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων - Πεζόδρομος Ερμού 134-136, Πλατεία Αγίων Ασωμάτων Θησείο [σολίστ με συνοδεία πιάνου, διάρκεια 20 λεπτά]

20.30 - Πλατεία Κοτζιά [σολίστ με συνοδεία πιάνου, διάρκεια 20 λεπτά]

21.30 - Προαύλιος χώρος Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου - Πατησίων [Ορχήστρα Εθνικής Λυρικής Σκηνής - σολίστ, διάρκεια 40 λεπτά]


iefimerida.gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ NEWS & PEOPLE ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share