Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ του Αthens Magazine στην ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ της αεροσυνοδού Έλενας, 30 ετών!

5 Σεπτεμβρίου 2013
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ του Αthens Magazine στην ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ της αεροσυνοδού Έλενας, 30 ετών!

H απάντηση του Athens Magazine στην Έλενα και σε όλους εσάς!

Έλενα...

Δεν θα βιαστεί κανείς να σε κατηγορήσει. Το ξέρεις άλλωστε, όπως παραδέχτηκες ότι αυτό που έκανες δεν είναι και ό,τι καλύτερο! Για τον άντρα σου, όχι για κάποιον άλλο λόγο!

Είναι λογικό να αισθάνεσαι τύψεις. Όταν τα έκανες όμως δεν αισθανόσουν ε;;; Μετά σου ήρθανε! Βέβαια, αφού εσύ ήσουν στη μια άκρη και εκείνος στην άλλη, μπορούσες να πηδ.... αμέριμνη και ούτε γάτα, ούτε ζημιά!!! Δεν τον έβλεπες κιόλας, οπότε αυτό βοηθούσε υποθέτω την κατάσταση...

Λοιπόν, κάνε ό,τι θες κούκλα μου, δεν πα να κάτσεις και σε όλο το πλήρωμα του αεροπλάνου και σε όλη την ελληνική αεροπορία;;; Δε θα σου βάλουμε εμείς ΦΡΕΝΟ στο μ...... σου!!!!

Λεφτά, κοσμήματα, γαμ....ίσια, μεγααααάλη ζωή!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ! Καλά έκανες! Ξέχασες όμως ότι είσαι παντρεμένη και έπεσες σε κενό αέρως!!!

Λοιπόν, αφού βλέπεις ότι σ αρέσει αυτή η ζωή, πάρε ένα ωραιότατο διαζύγιο και καλύτερα να ΜΗΝ πεις στον άντρα σου τι έχεις κάνει και σου εύχομαι να μην το μάθει κιόλας ΠΟΤΕ! Γιατί θα σε βρούνε σε κανά... χαντάκι το πιο πιθανό! Λίγα γίνονται στις μέρες μας;;; Μην το γελάς καθόλου!

Πες του ότι... δεν μπορείς άλλο αυτήν την κατάσταση να είστε σε απόσταση, ότι πιέζεσαι, ότι δεν πάει άλλο αυτός ο γάμος, με τα προβλήματα, τα χρέη κτλ. Καλό είναι όντως που δεν έχετε παιδιά, οπότε είναι πολύ πιο εύκολο. Τώρα, τι θα κάνετε με τα χρέη, και πόσο βαθιά "χωμένοι" είστε... εσύ το ξέρεις! Όπότε βρες τη λύση στο πώς θα ρυθμιστεί αυτό το θέμα... και φυσικά συνέχισε να κάνεις χαρούμενους κι... άλλους ΠΙΛΟΤΟΥΣ!!!!!!!!

Πάντως, κοίτα αν γίνεται να το δοκιμάσεις και εν ώρα πτήσης και στείλε να μας πεις πως ήταν! Μόνο στο έδαφος, δε λέει!

Φιλικά,

Κ.Μ

Για όποιον δε διάβασε:

H ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ της Έλενας, 30 ετών: "KΕΡΑΤΩΝΑ τον άνδρα μου, ενώ με γ....... ΠΙΛΟΤΟΙ"

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share