Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020

Ο "Μουσταφά" από τη Fatmagul αποκαλύπτεται... "Ο Μουσταφά δεν είναι κακός αλλά έχει κάνει πολλά λάθη"!!!

5 Σεπτεμβρίου 2013
Ο

Είναι ο άνδρας που όλες οι γυναίκες είναι ερωτευμένες μαζί του και ενώ ο ίδιος το γνωρίζει αυτό, ωστόσο συνεχίζει να είναι χαμηλών τόνων. Ο Φιράτ Τσελίκ μας μίλησε για τη ζωή του στο Παρίσι, για τη σειρά «Fatmagül» και μας δικαιολογεί τις πράξεις του «Μουσταφά»...Διαβάστε τη συνέντυεξη όπως την είδαμε στο TV σίριαλ...

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Είναι ο άνδρας που όλες οι γυναίκες είναι ερωτευμένες μαζί του και ενώ ο ίδιος το γνωρίζει αυτό, ωστόσο συνεχίζει να είναι χαμηλών τόνων. Ο Φιράτ Τσελίκ μας μίλησε για τη ζωή του στο Παρίσι, για τη σειρά «Fatmagül» και μας δικαιολογεί τις πράξεις του «Μουσταφά».

ΜΟΤΟ: «Ζούσα στο Παρίσι για 28 χρόνια και μετά έφυγα και πήγα Κωνσταντινούπολη για να ξεκινήσω από το μηδέν. Ηρθα για να ζήσω μια μικρή περιπέτεια και τελικά τα πράγματα πήγαν καλά. Ηταν δύσκολα βέβαια! Τίποτα δεν ήταν απλό»

Τις πράξεις του Μουσταφά πώς τις αξιολογείς;

«Πολλές φορές με εκπλήσσει η συμπεριφορά του Μουσταφά. Στην πραγματικότητα δεν είναι κακό παιδί, αλλά έχει κάνει πολλά λάθη. Ολα αυτά τα κάνει για την αγαπημένη του, για τη Φατμαγκιούλ. Οι κακοί άνθρωποι όμως δεν κάνουν έτσι. Ο Μουσταφά είναι ένας αμαθής και καθαρός χαρακτήρας που δεν συμπεριφέρεται έξυπνα».

Η σκηνή του βιασμού τελικά ήταν κατακριτέα κατά τη γνώμη σου;

«Η σειρά αφηγείται μια αληθινή ιστορία. Πιστεύεις ότι δεν υπάρχουν χιλιάδες Φατμαγκιούλ στην Τουρκία και σε όλο το κόσμο; Επιπλέον, η σκηνή του βιασμού γυρίστηκε πολύ απαλά και έδειχνε μόνο μια γυναίκα να κλαίει, να ουρλιάζει και να δείχνει τον πόνο της για το βάσανο που περνούσε».

Το τέλος του Μουσταφά ήταν αυτό που του άξιζε;

«Ηταν αυτό που άξιζε για την ψυχή του. Σταμάτησε πλέον να βασανίζεται από τις σκέψεις, τις τύψεις και τον έρωτά του για τη Φατμαγκιούλ».

Γεννήθηκες στη Γερμανία, μεγάλωσες στο Παρίσι, αλλά ζεις στην Τουρκία.

«Τη δεκαετία του '70 οι γονείς μου έφυγαν στη Γερμανία για να εργαστούν. Αργότερα ένας θείος μου τους είπε ότι θα ήταν καλύτερο για τα παιδιά να ζήσουν στη Γαλλία κι έτσι φύγαμε στο Παρίσι, όπου και μεγάλωσα».

Είχες ποτέ στα σχέδιά σου να εργαστείς στην Τουρκία;

«Μεγάλωσα και έζησα στο εξωτερικό. Εχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου στο Παρίσι και έπαιξα για πρώτη φορά υποκριτική εκεί. Η ζωή εδώ συνεχίζεται, έλεγα, και δεν είχα κανένα σχέδιο να πάω στην Τουρκία. Δεν πέρασε καν η πιθανότητα αυτή από το μυαλό μου».

Ηξερες τουρκικά όταν πήγες στην Τουρκία;

«Δεν ήξερα καθόλου, αλλά ήμουν εξοικειωμένος στο να τα ακούω. Οταν ξεκίνησα να εργάζομαι είχα ρωτήσει τους υπεύθυνους για το τι θα κάνουμε με την προφορά μου και εκείνοι πολύ φυσικά μου απάντησαν "θα την ντουμπλάρουμε". Αμέσως ξεκίνησα μαθήματα στα τουρκικά και έπαιξα για πρώτη φορά στο "Χειμωνιάτικο παραμύθι" όπου με ντουμπλάρανε. Μετά το "Fatmagül" ήρθε και η προφορά».

Δεν σε φόβισε η ιδέα του να ζήσεις σε μια ξένη χώρα;

«Είναι μια τρέλα! Ζούσα στο Παρίσι για 28 χρόνια και μετά έφυγα και πήγα Κωνσταντινούπολη για να ξεκινήσω από το μηδέν. Ηρθα για να ζήσω μια μικρή περιπέτεια και τελικά τα πράγματα πήγαν καλά. Ηταν δύσκολα βέβαια! Τίποτα δεν ήταν απλό».

Εχεις σκεφτεί ποτέ να τα παρατήσεις όλα και να φύγεις;

«Ολοι νομίζω ότι έχουμε στιγμές όπου τα προβλήματα μεγαλώνουν. Κι εγώ έζησα κάτι τέτοιο και δεν έβλεπα τίποτα εύκολο και ωραίο».

Τι σημαίνει η φήμη για σένα;

«Τίποτα απολύτως. Δεν έχει αλλάξει η ζωή μου».

Μοιάζεις πάρα πολύ με τον Μάθιου Μακόναχι, φαντάζομαι θα στο έχουν πει κι άλλοι.

«Ναι, αρκετά συχνά μου λένε ότι μοιάζω με τον Μακόναχι και ομολογώ πως δεν με ενοχλεί καθόλου αυτό. Γιατί να με ενοχλεί άλλωστε; Ωραίος είναι, ψηλός και αγαπημένος ηθοποιός όλων. Πιστεύω όμως ότι είμαι λίγο καλύτερος ηθοποιός από ό,τι εκείνος».

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του να έχεις δύο αδελφές;

«Ξέρω τα προβλήματά τους, τις ερωτικές απογοητεύσεις και τις προσδοκίες τους. Αγαπάω πολύ τις γυναίκες. Οποια γυναίκα και να μου βάλεις μπροστά μου, μπορώ να κατανοήσω καλύτερα από την αδελφή μου το τι θέλει».

Πού θα ήθελες να ζεις;

«Σε μια χώρα που να βασιλεύει η ισότητα και η ελευθερία. Να μην έχουν οι άνθρωποι το φόβο του άλλου».

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου ρόλος;

«Από αντρικούς ρόλους μου αρέσει ο Αμλετ, ενώ από γυναικείους μου αρέσει ο ρόλος της Κάρεν στη σειρά Californication».

Ποιοι είναι οι ήρωές σου;

«Στη ζωή μου η μεγαλύτερη ηρωίδα είναι η μητέρα μου! Γενικότερα θεωρώ ήρωές μου τον Τσε Γκεβάρα, τον Ιούλιο Καίσαρα και τον Ναπολέοντα».

Ποιο χαρακτηριστικό θαυμάζεις σε μια γυναίκα;

«Την απλότητά της και σιχαίνομαι να βάφονται βαριά. Μου αρέσει η φυσική ομορφιά σε μια γυναίκα».

Θα ήθελες να είσαι κάποιος άλλος;

«Θα ήθελα να ήμουν ένας καθρέπτης για να μπορώ να βλέπω το πραγματικό πρόσωπο των ανθρώπων».

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share