Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πέτρος Λαγούτης: "Στο Dr Cook πήγα από επιλογή και όχι από ανάγκη"!!!

5 Σεπτεμβρίου 2013
Πέτρος Λαγούτης:

Το χειμώνα στο «Dr Cook» του MEGA, το καλοκαίρι στους «ΠΕΔΕΣ» του ALPHA! Η παρουσίαση φαίνεται να ταιριάζει στον ηθοποιό Πέτρο Λαγούτη, που δηλώνει ενθουσιασμένος με αυτή τη δραστηριότητα...Διαβάστε τη συνέντευξη από το TV σίριαλ στον Νεκτάριο-Γεώργιο Κωνσταντινίδη!!!

ΜΟΤΟ: «Συχνά, για να το πάρω το μάθημά μου, δεν μου φθάνουν οι δύο φορές! Καμιά φορά θέλω δώδεκα! Αλλά, έστω και τότε, θα ήθελα να το έπαιρνα χαμπάρι»

Φέτος συμμετείχατε στην επιτυχημένη εκπομπή μαγειρικής «Dr Cook», η οποία θα συνεχιστεί και του χρόνου. Ποια γεύση σάς άφησε ο πρώτος κύκλος;

«Ευχάριστο ήταν, καλά πέρασα, γελάσαμε πολύ, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Με ενδιέφερε και με ενδιαφέρει ακόμη το κομμάτι της παρουσίασης. Ήταν επιλογή μου, δεν έγινε κατά τύχη, ούτε επειδή δεν είχα δουλειά, ήταν ένα καλό βήμα για μένα. Θεώρησα ότι ήταν ένας καλός προθάλαμος για τη δουλειά του παρουσιαστή. Φαίνεται ότι λειτούργησε καλά. Τώρα στη δεύτερη χρονιά, εγώ δεν θα είμαι. Εύχομαι καλή επιτυχία σε αυτούς που θα συμμετέχουν, να περάσουν καλά. Θα παρακολουθώ την εκπομπή ως θεατής πλέον, γιατί είναι ενδιαφέρουσα και προσφέρει γέλιο».

Ποια είναι η σχέση σας με τη μαγειρική;

«Μου αρέσει να μαγειρεύω, όχι καθημερινά όμως. Πολλές φορές τρώω έξω ή ξεχνιέμαι και τρώω κάτι στο πόδι. Όταν έχω χρόνο, μου αρέσει να μαγειρεύω, κυρίως για τους άλλους να σου πω την αλήθεια, για τα παιδιά μου, για κανέναν φίλο, αλλά σπάνια για τον εαυτό μου».

Γράφτηκαν κάποιες αρνητικές κριτικές για το «ΠΕΔΕΣ». Πώς τις είδατε; Ήταν υπερβολικές; Ήταν άδικες;

«Βρήκα και θετικές και αρνητικές κριτικές. Για μένα, όταν κάποιος περιμένει από την πρώτη μέρα που θα βγει μια εκπομπή, να σπεύσει να γράψει την αρνητική κριτική του, είναι σαν να το περίμενε πώς και πώς. Δεν μπορεί σε καμιά εκπομπή, πόσο μάλλον όταν έχεις πέντε νέους ανθρώπους στο χώρο, την πρώτη μέρα να δεις κάτι πανέτοιμο, υπέροχο, ανεπανάληπτο, μοναδικό. Δεν γίνεται. Για μένα, αυτές οι κριτικές είναι κακοπροαίρετες. Μετά, η οποιαδήποτε κριτική μέσα στο πέρασμα του χρόνου είναι αποδεκτή και καλοδεχούμενη για να γίνουμε και καλύτεροι. Γιατί υπάρχουν τέτοιες κριτικές, που λένε και τα θετικά και τα αρνητικά. Αλλά δεν μπορεί σε μια εκπομπή να μη βλέπεις κανένα καλό, δεν το πιστεύω αυτό».

Μιλήστε μου για τη συνεργασία σας με το εστιατόριο Altamira και τις καλλιτεχνικές βραδιές.

«Μετράει τρία χρόνια. Την πρώτη χρονιά ξεκίνησε με βραδιές όπου γνωστοί ηθοποιοί και κάποιοι τραγουδιστές έκαναν αφηγήσεις παραμυθιών συνοδεία ζωντανής μουσικής. Συνεχίστηκε τη δεύτερη χρονιά με την προσθήκη άλλων βραδιών, όπως βραδιές μαγείας, βραδιές αμιγώς μουσικές, και ακολούθησε και τρίτος χρόνος. Νομίζω αποτελεί μια διαφορετική πρόταση στη διασκέδαση. Πέρασαν πολλοί καλλιτέχνες και θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί το έκαναν αφιλοκερδώς. Τη νέα χρονιά σίγουρα θα πραγματοποιηθούν και άλλες εκδηλώσεις».

Η σχέση σας με το ποδόσφαιρο;

«Το αγαπάω από μικρό παιδί. Θυμάμαι τον εαυτό μου να παίζω ποδόσφαιρο, στην αρχή στη γειτονιά, στην πλατεία, μετά σε ομάδα. Για πολλά χρόνια ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής. Παρακολουθούσα πολύ ποδόσφαιρο. Γενικά ο αθλητισμός και ειδικά τα ομαδικά αθλήματα είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος κοινωνικοποίησης των ανθρώπων. Είναι μια μικρή κοινωνία η ομάδα του ποδοσφαίρου».

Ποια είναι η μεγαλύτερή σας αδυναμία... εκτός από τις σοκολάτες;

«Το ξενύχτι με φίλους. Μου αρέσει πολύ να ξενυχτάω με φίλους. Λατρεύω την καλή παρέα. Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορείς ν' αντισταθείς. Δυσκολεύομαι να σηκωθώ να φύγω από ένα σπίτι που έχω βρει καλή παρέα. Δεν θα αποχωρήσω ποτέ πρώτος, συνήθως θα μείνω τελευταίος. Η φιλία είναι πρωταρχικής σημασίας αξία στη ζωή μου. Αν δεν ξέρω ότι υπάρχουν δύο, τρεις ή και τέσσερις άνθρωποι τους οποίους μπορώ να τους πάρω τηλέφωνο σχεδόν ό,τι ώρα θέλω και να τους πω οτιδήποτε με απασχολεί εκείνη τη στιγμή, δεν είμαι καλά».

Τι δεν μπορείτε να συγχωρέσετε στον εαυτό σας και στους άλλους;

«Στον εαυτό μου, να ξαναπέφτω στα ίδια λάθη. Τις υποτροπές. Αν ίσχυε το "δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού", θα ήμουν ηλίθιος. Εγώ συχνά για να το πάρω το μάθημά μου δεν μου φθάνουν οι δύο φορές! Καμιά φορά θέλω δώδεκα! Αλλά, έστω και τότε, θα ήθελα να το έπαιρνα χαμπάρι. Κάτι που δεν αντέχω επίσης στον εαυτό μου είναι οι εμμονές μου. Οι εμμονές μάς οδηγούν σε μια αυτοκαταστροφική πορεία. Να προσθέσω ότι σιχαίνομαι το ψέμα. Και να το λέω και να μου το λένε».

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share