Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Caua Reymond: Γνωρίστε τον πιο ΚΑΥΤΟ πρωταγωνιστή της σειράς "Avenida Brazil"!!! (PHOTOS)

5 Σεπτεμβρίου 2013
Caua Reymond: Γνωρίστε τον πιο ΚΑΥΤΟ πρωταγωνιστή της σειράς

Είναι νέος, όμορφος και πετυχημένος. Θεωρείται από τους ωραιότερους άνδρες της Βραζιλίας και οι γυναίκες λιώνουν στο πέρασμά του. Ο λόγος για τον Κάουα Ρέιμοντ, που υποδύεται τον Ζορζίνιο στη σειρά του ALPHA «Avenida Brasil». Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για τη ζωή του...

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Το πραγματικό του όνομα είναι Κάουα Ρέιμοντ Μάρκους και γεννήθηκε στις 20 Μαΐου του 1980 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Η εξωτερική του εμφάνιση αλλά και το γραμμωμένο του σώμα τον βοήθησε να ξεκινήσει την καριέρα του πρώτα από το χώρο της μόδας. Αμέσως μετά το τέλος του σχολείου, ο Κάουα γράφτηκε σε γνωστό πρακτορείο μοντέλων της Βραζιλίας και η φήμη του εκτοξεύτηκε σε όλη τη χώρα. Εχει κάνει πολλές φωτογραφίσεις για περιοδικά μόδας και έχει συμμετάσχει σε επιδείξεις μεγάλων οίκων μόδας. Στα 22 του αποφασίζει να μπει στο χώρο της υποκριτικής και γι' αυτό φεύγει στη Νέα Υόρκη όπου και σπούδασε σε σχολή θεάτρου. Μετά το τέλος των σπουδών του επιστρέφει στη Βραζιλία και με το «καλημέρα σας» παίρνει τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Young hearts». Αργότερα έπαιξε στη σειρά «Da cor do pecado», όπου υποδύθηκε τον Θορ Σαρδίνα και συμπρωταγωνιστούσε με την πρώην σύντροφό του Αλίν Μόρις.

Οι συμμετοχές του σε τηλεόραση & κινηματογράφο

Το 2002 μέχρι τις αρχές του 2003 συμμετείχε στη σειρά «Malhacao», ενώ στα μέσα του 2003 στη σειρά «Cidade dos Homens». Το 2004 πρωταγωνίστησε στις σειρές «Da cor do Pecado» και «Como uma Onda» και το 2005 στο «Belissima». Το 2006 έκανε ένα guest στη σειρά «Minha Nada Mole Vida», το 2008 και το 2009 στο «Episodio Especial», όπου υποδύθηκε τον εαυτό του. Το 2007 έπαιξε στο «Eterna Magia», το 2008 στο «A favorita», το 2010 στο «Passione» και το 2011 στο «Cordel Encantado». Ο ρόλος όμως που εκτόξευσε την καριέρα του ήταν αυτός του Ζορζίνιο στο «Avenida Brasil», όπου και αναγνωρίστηκε το ταλέντο του. Ο Κάουα Ρέιμοντ όμως δεν έχει παίξει μόνο στην τηλεόραση, αλλά έχει συμμετάσχει και στον κινηματογράφο. Το 2004 έπαιξε στο «Odique» και το 2007 στο «Falsa Loura». Το 2009 συμμετείχε παράλληλα σε πέντε κινηματογραφικά έργα, στα: «Se nada Mais del Certo», «Diva», «Flordelis-Basta uma Palavra para Mudar», «A Deriva» και «Nao se Pode Viver sem amor». Το 2010 έπαιξε στο «Borboletas Indomitas», το 2011 στις «Estamos Juntos» και «Meu Pais», ενώ το 2012 συμμετείχε στο «Reis e Ratos». Ο Κάουα Ρέιμοντ το 2008 ήταν υποψήφιος για το βραβείο του καλύτερου ηθοποιού σε πέντε τελετές βραβείων, όπως και το 2010 στα βραβεία «Premio extra de televisao». Δεν κατάφερε όμως να κερδίσει κάποιο από αυτά.

Ο έρωτάς του με τη «Μις Παναμά»

Από τη ζωή του τηλεοπτικού «Ζορζίνιο» έχουν περάσει ουκ ολίγες γυναίκες. Αλλωστε ο ίδιος θεωρείται από τους πιο σέξι και ωραίους άνδρες της βραζιλιάνικης showbiz και φυσικά οι γυναίκες που ήθελαν -και συνεχίζουν να θέλουν- να μπουν στη ζωή του είναι πολλές. Η πρώτη του γνωστή σχέση ήταν με τη Βραζιλιάνα καλλονή Αννα Μπεάτρις Μπάρος, που τη γνωρίζουμε από τις καμπάνιες των εταιρειών Guess, Victoria Secret, Chanel κ.ά. Αμέσως μετά στη ζωή του μπαίνει η ηθοποιός Αλίν Μόρις, με την οποία έμειναν μαζί για περίπου τρία χρόνια. Το 2006 κάνει σχέση με την επίσης ηθοποιός Λίζα Γκρεντένε. Από το 2007 μέχρι και σήμερα ο Κάουα Ρέιμοντ είναι παντρεμένος με την πρώην «Μις Παναμά» Γκραζιέλι Μασαφέρα. Το ζευγάρι στις 23 Μαΐου του 2012 απέκτησε το πρώτο του παιδί, ένα κοριτσάκι που ονομάζεται Σοφία. Πριν από λίγο καιρό τα δημοσιεύματα οργίαζαν ότι ο γάμος τους περνάει κρίση. Οι δυο τους τηρούσαν σιγή ιχθύος, ενώ όταν τους πρότειναν να κάνουν το lovestory τους σειρά, εκείνοι αρνήθηκαν ευγενικά, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τις φήμες περί χωρισμού. Ωστόσο ο πατέρας του ηθοποιού δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι όλα αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας και σε καμία περίπτωση δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Τι δεν ξέρετε για τον Κάουα

  • Εχει ύψος 1,82 μ.
  • Αγαπημένο του χόμπι είναι το surfing
  • Εκτός από βραζιλιάνικη, έχει καταγωγή και από τη Πορτογαλία και τη Γερμανία
  • Οι γονείς του Ντενίζ και Χοσέ Μάρκους είναι ψυχολόγοι
  • Eχει ένα μικρότερο αδελφό, τον Παβέλ Ρέιμοντ
  • Το Vanity Fair τον ανακήρυξε ως έναν από τους καλύτερους άνδρες ηθοποιούς της βραζιλιάνικης τηλεόρασης
  • Τον Αύγουστο του 2008 το περιοδικό Istoe Gente τον ανακήρυξε ως τον πιο σέξι άνδρα της Βραζιλίας

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share