Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κρήτη: Άνδρας έπεσε μέσα σε φρεάτιο ξενοδοχείου

Εκτελούσε εργασίες

24 Απριλίου 2021 18:32
Κρήτη: Άνδρας έπεσε μέσα σε φρεάτιο ξενοδοχείου

Νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (24/4) ένας άνδρας έπεσε σε φρεάτιο ξενοδοχείου, καθώς πραγματοποιούσε εργασίες.

Το ατύχημα συνέβη σε ξενοδοχείο της περιοχής Κοκκίνη Χάνι στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το cretapost, όλα συνέβησαν το απόγευμα όταν ένας άνδρας, περίπου 50 ετών, την ώρα που εκτελούσε εργασίες έπεσε μέσα σε ένα φρεάτιο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να δίνουν τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο άνδρα και να τον μεταφέρουν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Παράλληλα, διαβάστε για το αγοράκι που έπεσε σε φρεάτιο.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 50χρονος φέρει θλαστικά τραύματα.

Άνδρας έπεσε σε φρεάτιο ξενοδοχείο ενώ έκανε εργασίες
Συναγερμός στην Χαλκίδα: Διασπορά του κορωνοϊού στο νοσοκομείο, θετικοί 6 τραυματιοφορείς!

Χαλκίδα: Νέα διασπορά κρουσμάτων καταγράφηκε στο υγειονομικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης. Οι τραυματιοφορείς που είναι θετικοί στον κορωνοϊό είναι τελικά έξι, με τους φόβους να ενισχύονται ότι τα κρούσματα αναμένεται να γίνουν περισσότερα.

Οι δύο ασθενείς, σύμφωνα με το evima.gr, νοσηλεύονται στην κλινική covid του νοσοκομείου. Έχουν χαμηλό οξυγόνο και ο ένας είναι σε κρίσιμη κατάσταση και είναι οριακά πριν την διασωλήνωση. Οι υπόλοιποι ασθενείς νοσούν με ήπια συμπτώματα σε κατ΄οίκον περιορισμό. Ήδη έχει ήδη ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών τους.

«Έπρεπε το προσωπικό που εξυπηρετεί τον covid να είναι διαφορετικό και να μην εξυπηρετεί ταυτόχρονα και περιστατικά εκτός covid. Φοβόμαστε ότι θα έχουμε και άλλα κρούσματα», δήλωσε η κ. Ιωάννα Ιωάννου, πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share