Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021

Επίθεση με μολότοφ στα Pink Woman στο Μεσολόγγι

Καταστροφές προκλήθηκαν στη βιτρίνα του καταστήματος

21 Απριλίου 2021 14:56
Επίθεση με μολότοφ στα Pink Woman στο Μεσολόγγι

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα στο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας ρούχων Pink Woman στο Μεσολόγγι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η πυρκαγιά προκλήθηκε από επίθεση αγνώστων με μολότοφ.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική και η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, με αποτέλεσμα να μην κινδυνέψουν, ούτε οι ένοικοι που διαμένουν ακριβώς επάνω από το κατάστημα αλλά ούτε και τα γύρω καταστήματα.

Αυτή την ώρα στο σημείο βρίσκεται ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και η αστυνομία.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της επίθεσης

Eπίθεση με μολότοφ στο pink woman στο Μεσολόγγι

Eπίθεση με μολότοφ δέχτηκε το κατάστημα pink woman στο Μεσολόγγι

Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου

«Έπειτα από ενημέρωση που είχαμε για ενέργεια βανδαλισμού σε βάρος νέας επιχείρησης επί της οδού Λόρδου Βύρωνος, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές στους άνωθεν ορόφους του κτιρίου και να καταστραφούν εμπορεύματα αξίας χιλιάδων ευρώ, ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου καταδικάζει απερίφραστα την αποτρόπαια αυτή πράξη.

Η διοίκηση του Συλλόγου προτίθεται να προβεί σε διάβημα στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλοακαρνανίας, ώστε το επόμενο χρονικό διάστημα να υπάρξει έντονη φύλαξη στους εμπορικούς δρόμους της πόλης και να γίνουν οι απαραίτητες συντονισμένες ενέργειες ώστε να βρεθούν οι ένοχοι. Επιπλέον, η διοίκηση του Συλλόγου πρόκειται να συγκαλέσει έκτακτο Δ.Σ., με το οποίο θα αποφασίσει με ποιον τρόπο θα στηρίξει τον επιχειρηματία που υπέστη αυτή την καταστροφή.

Πράξεις σαν αυτές είναι πρωτόγνωρες για την πόλη του Μεσολογγίου και θεωρούμε ότι είναι παντελώς ξένες ως προς τους δημότες της πόλης μας και το σύνολο του τοπικού επιχειρηματικού κόσμου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share