Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πέθανε ο Δημήτρης Αλεξιάδης

Θρήνος!

22 Μαρτίου 2021 11:00
Πέθανε ο Δημήτρης Αλεξιάδης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πέθανε ο γνωστός φωτογράφος Δημήτρης Αλεξιάδης έπειτα από σύντομη μάχη με σοβαρή ασθένεια και την αποκάλυψη για το θάνατο του έκανε ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο κ. Μπιμπίλας δημοσίευσε στο προφίλ του στο Facebook φωτογραφία του, αλλά και φωτογραφία που τον έχει τραβήξει, θέλοντας να του πει το τελευταίο "αντίο" και δημόσια.

Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη στις 12:30 στο κοιμητήριο Ζωγράφου. Ενώ, ο ηθοποιός ανακοίνωσε και το θάνατο του Παναγιώτη Μαντέλη.

Η ανάρτηση του Μπιμπία για τον θάνατο του Δημήτρη Αλεξιάδη

«Καλό ταξίδι αγαπημένε μας φωτογράφε Δημήτρη Αλεξιάδη...έφυγες νωρίς αλλά μας αγάπησες τόσο πολύ όλους τους καλλιτέχνες και μας φωτογράφιζες με ιδιαίτερη προσοχή και φαντασία.

Στην τελευταία μας φωτογράφιση πριν από λίγα χρόνια μαζί με την αγαπημένη μου Μαριαλένα Οικονομίδου στάθηκες πλάι μας για να μας βοηθήσεις σε μία δουλειά που κάναμε τραγουδώντας σε πολυχώρους τέχνης. Σε ευχαριστούμε πολύ, την Τετάρτη θα σε αποχαιρετήσουμε από το κοιμητήριο Ζωγράφου στις 12:30 το μεσημέρι καλό ταξίδι», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Πέθανε φωτογράφος

Νεκρός από κορωνοϊό 44χρονος χωρίς υποκείμενα νοσήματα!

Κατέληξε ένας 44χρονος πατέρας δυο παιδιών, ο οποίος έδινε μάχη με τον κορωνοϊό για αρκετές ημέρες στη ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου Λαμίας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 44χρονος παρά το ότι δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα έχασε τη μάχη, ενώ τη θέση του στη ΜΕΘ πήρε ένας 70χρονος, τη στιγμή που ο αριθμός των διασωληνωμένων έχει φτάσει στους 672!

Η απώλεια του 44χρονου πατέρα ανεβάζει τον αριθμό των θανάτων στην Κοινότητα της Μαλεσίνας στους 10 μέσα σε λίγες ημέρες, ενώ συνολικά στη Φθιώτιδα μετρούν 60 θανάτους από κορωνοϊό.

Νεκρός από κορωνοϊό 44χρονος

Για την περίπτωση της Μαλεσίνας, όπου είχαμε ασύμμετρη διασπορά και μετάδοση του θανατηφόρου ιού, η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας Αγορή Παπακώστα, έχει παραγγείλει επείγουσα προκαταρκτική εξέταση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share