Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο Μπερλουσκόνι έχασε 150 εκατομμύρια ευρώ σε 4 ώρες!!! Τι συνέβη;;;

26 Αυγούστου 2013
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο Μπερλουσκόνι έχασε 150 εκατομμύρια ευρώ σε 4 ώρες!!! Τι συνέβη;;;

Ο κίνδυνος μίας ενδεχόμενης πτώσης της ιταλικής κυβέρνησης δε μπορεί να αφήσει ανεπηρέαστη την οικονομία και ειδικά τις μετοχές του πρωταγωνιστή της πολιτικής κρίσης, του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Ο Καβαλιέρε, λοιπόν, είδε την αξία των μετοχών του κολοσσού Fininvest να πέφτει κατά 6,2%, με αποτέλεσμα ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός να σημειώσει απώλεια της τάξης των 150 εκ. ευρώ μέσα σε μόλις τέσσερις ώρες. Συγκεκριμένα ο όμιλος Mediaset σημείωσε πτώση 7%, ενώ η Mediolanum 3%.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι από τον περασμένο Φεβρουάριο όταν και διεξήχθησαν οι εκλογές η αξία των μετοχών του Μπερλουσκόνι στο Χρηματιστήριο σημείωσαν άνοδο της τάξης του 80% προσφέροντας στον Καβαλιέρε κέρδη ύψους 1,4 δισ. ευρώ.
Επομένως, η κρίση που επικρατεί στην ιταλική πολιτική σκηνή από τις απειλές του ότι η αποπομπή του από τη Γερουσία μπορεί να οδηγήσει στην πτώση της κυβέρνησης Λέτα, επιδρά πολύ αρνητικά στην οικονομική πορεία του κολοσσού του.
Ίσως για αυτό το λόγο σήμερα να έριξε λίγο τους τόνους καλώντας τα μέλη του κόμματός του και τους άσπονδους φίλους του να σταματήσουν για ένα χρονικό διάστημα να κάνουν δηλώσεις στην προσπάθεια να υποστηρίξουν τον επικεφαλής του Λαού της Ελευθερίας.

πηγή: protothema.gr

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share