Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέθανε η 26χρονη ηθοποιός Song Yoo-jung (photo)

Φήμες κάνουν λόγο για αυτοκτονία

26 Ιανουαρίου 2021 15:02
Πέθανε η 26χρονη ηθοποιός Song Yoo-jung (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θλίψη και αναπάντητα ερωτήματα έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος της 26χρονης ηθοποιού Song Yoo-jung. Επίσης πριν από λίγες μέρες απεβίωσε ο Γάλλος ηθοποιός Ζαν-Πιερ Μπακρί.

Η ηθοποιός και μοντέλο από τη Νότια Κορέα πέθανε στα 26 της χρόνια με τα αίτια θανάτου της να μην είναι προς το παρόν γνωστά και τις φήμες να κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Η νεαρή ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό κυρίως μέσα από τη σειρά Golden Rainbow, άφησε την τελευταία της πνοή στη Σεούλ το περασμένο Σάββατο (23/1) με το θάνατό της να γίνεται γνωστός μόλις χθες.

Ο εκπρόσωπός της αρκέστηκε στη θλιβερή επιβεβαίωση πως η Song Yoo-jung έφυγε από τη ζωή, χωρίς όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για τα αίτια θανάτου της, μόλις στα 26 χρόνια κι ενώ μπροστά της είχε ένα λαμπρό μέλλον στην υποκριτική.

Όπως σημειώνουν οι New York Times, η Song ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός πριν από έξι χρόνια ενώ είχε εμφανιστεί σε διαφημίσεις για προϊόντα της Estée Lauder καθώς και σε διάφορα βίντεο κλιπ. Επίσης, είχε αναπτύξει έντονη φιλανθρωπική δράση και ήταν πάντα δίπλα σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Ωστόσο, ο ξαφνικός θάνατός της και οι υποψίες για αυτοκτονία, έφεραν τις τελευταίες ώρες και πάλι στο προσκήνιο και στο τραπέζι της συζήτησης το θέμα με τις αυτοκτονίες νεαρών καλλιτεχνών στη Νότια Κορέα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ασκείται έντονη πίεση στα ανερχόμενα αστέρια τη στιγμή που ο καλλιτεχνικός κλάδος της χώρας φαίνεται να έχει αποτύχει στην αντιμετώπιση θεμάτων ψυχικής υγείας σε νεαρούς καλλιτέχνες.

Μάλιστα, στον ξένο Τύπο κάνουν αναφορά σε καλλιτέχνες που αυτοκτόνησαν σε νεαρή ηλικία, όπως οι αστέρες του K-pop Kim Jong-hyun, Sulli και Goo Hara. Και όλοι τους ήταν στα 20 τους.

Η κηδεία της Song Yoo-jung, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά της, θα γίνει την Τρίτη (26/1) σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Μόλις έγινε γνωστή η τραγική είδηση του θανάτου της, πολλοί χρήστες στο Twitter έσπευσαν να αποτίσουν το δικό τους φόρο τιμής στη νεαρή ηθοποιό.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share