Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

O Άδωνις για Πολυκλινική: «Έπρεπε να σας απολύσουμε για να καταλάβετε τι εστί βερίκοκο»!!! (VIDEO)

26 Αυγούστου 2013
O Άδωνις για Πολυκλινική: «Έπρεπε να σας απολύσουμε για να καταλάβετε τι εστί βερίκοκο»!!! (VIDEO)

Κινητοποιήσεις από τους εργαζομένους για το θέμα αλλαγής χαρακτήρα του νοσοκομείου
Κόντρα άνευ προηγουμένου με το καλημέρα ξέσπασε ανάμεσα στον υπουργό Υγείας, Άδ. Γεωργιάδη και την αντιπρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων της Πολυκλινικής Αθηνών, Χριστίνα Ράπτη.
«Ντροπή σας. Ντροπή σας. Έπρεπε να σας απολύσουμε για να καταλάβετε τι εστί βερίκοκο», ανέφερε ο υπουργός.
Από την πλευρά της η κ. Ράπτη απάντησε: «Είναι εγκληματική πολιτική αυτή που εφαρμόζεται σήμερα. Δεν θα είμαστε αρνητικοί αν γινόταν με υποδομή και οργανωμένο σχέδιο. Δε θέλουν απλά να υπάρχει δημόσια υγεία».
Ο Άδωνις Γεωργιάδης έξαλλος με τα λεγόμενα της αντιπροέδρου, συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε έλλειμμα συνεννοήσεως. Μόνο τους εξωγήινους αφήσατε απ' έξω».
Παράλληλα είπε ακόμη ότι «το νοσοκομείο δεν κλείνει, αλλάζει χαρακτήρα. Ένα μαγαζί που κάνει ανακαίνιση, για λίγες μέρες σταματά να λειτουργεί. Θα υπάρξει αναστάτωση για λίγες μέρες. Οι ανθρώπινες ζωές δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν», ενώ πρόσθεσε πως «δεν έχετε καταλάβει τίποτα από το σχέδιο ακόμη».
Κάπου εκεί άρχισε, διαμαρτυρόμενος, να λέει ότι «αρχίζει να καταντά και λίγο κουραστικό αυτό. Κάνετε αυτή τη φασαρία. Ντροπή σας από ένα σημείο και έπειτα. Σιγά τα ωά. Σας βαρεθήκαμε. Ο λαός εμάς ψήφισε. Να αποδεχθείτε τους κανόνες της Δημοκρατίας. Ο λαός αποφάσισε, εξέλεξε εμάς και εφαρμόζουμε το σχέδιο. Έπρεπε να σας απολύσουμε για να καταλάβετε τι εστί βερίκοκο. Όταν ο κόσμος χάνει τη δουλειά του, εσείς μετακινείστε ένα χιλιόμετρο. Ντροπή σας. Δείξτε ότι καταλαβαίνετε την κοινωνία. Αυτοί οι εργαζόμενοι που βλέπετε εκεί, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα».

πηγή: protothema.gr

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share