Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Κλειστή λόγω ύποπτου αντικειμένου η Σκουφά

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

25 Ιανουαρίου 2021 18:32
Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Κλειστή λόγω ύποπτου αντικειμένου η Σκουφά
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συναγερμός επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας, με την οδό Σκουφά στο Κολωνάκι να κλείνει ολόκληρη λόγω ύποπτου αντικειμένου, που εντιπίστηκε στα σκαλιά του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη.

Κλειστή η Σκουφά: Οι πρώτες πληροφορίες για το ύποπτο αντικείμενο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ιερέας του ναού εντόπισε στα σκαλοπάτια του ιερού ναού ένα κουτί. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στην περιοχή έφτασαν άνδρες των ΤΕΕΜ και της αντιτρομοκρατικής. Η οδός Σκουφά έχει αποκλειστεί, με ένα απρόοπτο περιστατικό να έχει υπάρξει πρόσφατα στην περιοχή.

Οδός Σκουφά ύποπτο αντικείμενο

Και με κορωνοϊό… έβρισκαν τρόπο: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα με διανομή κοκαΐνης στην «υψηλή κοινωνία»

Φαίνεται πως ο κορωνοϊός… δεν πτοεί όποιον θέλει να βρει τον τρόπο, να κάνει αυτό που θέλει, με την Αστυνομία να προχωρά στην εξάρθρωση κυκλώματος, που έκανε διανομή κοκαΐνης σε βίλες και διαμερίσματα της Εκάλης, της Κηφισιάς, του Κολωνακίου, του Ψυχικού και της Βούλας.

Μάλιστα, στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται ονόμαται και διευθύνσεις επώνυμων Αθηναιών που προμηθεύονταν ναρκωτικά από την εν λόγω συμμορία.

Ειδικότερα, τραγουδιστές και σύζυγοι τραγουδιστών, αθλητές, επιχειρηματίες των Κυκλάδων, δημοτικοί άρχοντες, δικηγόροι, διαφημιστές, προμηθεύονταν κοκαϊνη από το συκεγκριμένο κύκλωμα, κοντά στα σπίτια τους.

Από την επιχείρηση της αστυνομίας συνελήφθησαν έξι άτομα, ενώ αναζητούνται και άλλα μέλη του κυκλώματος.

Τα κέρδη της οργάνωσης υπολογίζεται ότι ξεπερνούν τις 75.000 ευρώ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share