Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Φαρ Ουεστ» στη Δυτική Αττική: Νεαρός παριστάνει τον αστυνομικό και ακινητοποιεί πολίτες!

Τους υποχρεώνει να πέσουν στα γόνατα με τα χέρια ψηλά!

25 Ιανουαρίου 2021 14:51
«Φαρ Ουεστ» στη Δυτική Αττική: Νεαρός παριστάνει τον αστυνομικό και ακινητοποιεί πολίτες!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Βίντεο - ντοκουμέντο στη Δυτική Αττική, το οποίο δείχνει ανήλικους που παριστάνουν τους αστυνομικούς έχοντας βάλει μέχρι και φάρο σε όχημα, υποχρεώνοντας πολίτες να πέσουν στα γόνατα με τα χέρια ψηλά, καθώς θεωρούν ότι τις εντολές δίνουν ένστολοι, αποκάλυψε το MEGA.

Το ρεπορτάζ καταδεικνύει ότι η κατάσταση με τις συμμορίες στη δυτική Αττική έχει βγει εκτός ελέγχου. Δυο άνδρες σε δρόμο της δυτικής Αττικής έχουν βγει από το όχημα τους. Έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά θεωρώντας ότι περιπολικό της αστυνομίας τους έχει σταματήσει για έλεγχο. Το άτομο μέσα από το όχημα τους δίνει εντολή ακόμη και να γονατίσουν. Ενώ, την παράταση του αυστηρού lockdown στην Δυτική Αττική είχε ανακοινώσει πριν λίγες ημέρες ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Παριστάνει τον αστυνομικό με ψεύτικους φάρους

Τρομοκρατημένοι οι δυο άνδρες φτάνουν στο σημείο να ξαπλώσουν στην άσφαλτο καθώς θεωρούν πως τους σημαδεύουν με όπλο. Δεν έχουν καταλάβει ότι το νεαρό άτομο που τους έχει ακινητοποιήσει δεν είναι αστυνομικός και ότι το αυτοκίνητο δεν είναι της ΕΛΑΣ.

Ο υποτιθέμενος αστυνομικός έχει τοποθετήσει στο όχημα του φάρο που παραπέμπει στα χρώματα των περιπολικών και εκμεταλλεύεται το σκοτάδι ώστε να μπορεί να παριστάνει τον ένστολο. Ενώ φτάνει μάλιστα στο σημείο να ανεβάσει και τα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπλα, σφαίρες και χιλιάδες ευρώ

Τα μέλη των συμμοριών χωρίς να υπολογίζουν τίποτα συνεχίζουν να πλημμυρίζουν τις προσωπικές τους ιστοσελίδες με όπλα, σφαίρες και χιλιάδες ευρώ.

Η εκτός ελέγχου συμπεριφορά τους έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στις αρχές με τους πολίτες να δηλώνουν τρομοκρατημένοι.

Ανήλικοι με πιστόλια και καραμπίνες στα χέρια

Οι αδέσποτες σφαίρες στη δυτική Αττική πέφτουν βροχή ακόμη και από όπλα που κρατούν ανήλικα αγόρια. Όπως φαίνεται είναι πολύ εύκολο να προμηθευτούν βαρύ οπλισμό και να ποζάρουν με αυτόν στο διαδίκτυο.

Οι κάτοικοι των περιοχών της δυτικής Αττικής νιώθουν απροστάτευτοι και ζητούν την άμεση ενίσχυσή των αστυνομικών δυνάμεων ώστε να μπει ένα τέλος στη δράση των κακοποιών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share