Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΣΟΚ! Δεν πήγαν στο ξενοδοχείο για να κλείσουν δωμάτιο αλλά...!!!

26 Αυγούστου 2013
ΣΟΚ! Δεν πήγαν στο ξενοδοχείο για να κλείσουν δωμάτιο αλλά...!!!

Όταν ο ρεσεψιονίστ δεν τους έβλεπε «βούτηξαν» από το χώρο υποδοχής ξενοδοχείου το laptop με το πελατολόγιο και τις κρατήσεις δωματίων, δυο βιβλία και διάφορα διαφημιστικά έντυπα
Τις θερινές τους διακοπές με... κλοπές ήθελαν να συνδυάσουν δυο νεαροί Ιταλοί που παραθέριζαν στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα τις συνεχίσουν στα... κρατητήρια μετά τη σύλληψή τους για κλοπή από τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου τους!
Οι δράστες που είναι ηλικίας 28 και 33 χρόνων, φαίνεται πως σκόπευαν να ανοίξουν δικό τους... ξενοδοχείο γιατί όταν ο ρεσεψιονίστ δεν τους έβλεπε «βούτηξαν» από το χώρο υποδοχής ξενοδοχείου το laptop με το πελατολόγιο και τις κρατήσεις δωματίων, δυο βιβλία και διάφορα διαφημιστικά έντυπα! Δεν είδαν, όμως, την κάμερα ασφαλείας που τους κατέγραφε και ο 42χρονος Έλληνας ιδιοκτήτης πήγε με το βίντεο στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, άνδρες της οποίας συνέλαβαν τους δράστες και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.
*** Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε ένας 45χρονος Ιρλανδός εισέβαλαν κατά τη διάρκεια του ιδιοκτήτη τρεις 34χρονοι Αλβανοί στις αρχές Ιουλίου και άρπαξαν 1.500 ευρώ, τέσσερα κινητά και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 4.000 ευρώ. Η κλοπή εξιχνιάστηκε μόλις τώρα από τους αστυνομικούς του τμήματος Χερσονήσου, αλλά τα κλοπιμαία δεν βρέθηκαν κα σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή η οποία θα διαβιβασθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

πηγή: protothema.gr

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share