Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021

Συγκλονίζει ο ανιψιός της ηθοποιού Τιτίκας Σαριγκούλη: «Σπάσαμε την πόρτα και την είδαμε...»

Θλίψη στην κηδεία της - Φίλοι και συγγενείς της είπαν το τελευταίο "αντίο"

25 Ιανουαρίου 2021 13:05
Συγκλονίζει ο ανιψιός της ηθοποιού Τιτίκας Σαριγκούλη: «Σπάσαμε την πόρτα και την είδαμε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ανιψιός της ηθοποιού Τιτίκας Σαριγκούλη, συγκλονίζει περιγράφοντας πώς βρήκε τη θεία του νεκρή μέσα στο σπίτι της. «Είχε υποστεί βαρύτατο εγκεφαλικό. Τελικά η Τιτίκα μας “έφυγε” την Παρασκευή έτσι όπως ήθελε: όρθια»!

Οι αποκαλύψεις για το θάνατο της Τιτίκας Σαριγκούλη

«Το ραντεβού μας, όπως κάθε Κυριακή, ήταν στο σπίτι της. Θα μέναμε μαζί όλη την ημέρα, όπως κάναμε εδώ και πολλά χρόνια σαν μια οικογένεια.

Ωστόσο την περασμένη Κυριακή πέρασα από το σπίτι. Χτύπησα πολλές φορές το κουδούνι, αλλά η Τιτίκα δεν άνοιγε την πόρτα. Ανησυχήσαμε πολύ.

Με τον αδερφό μου αναγκαστήκαμε να σπάσουμε την πόρτα για να δούμε τι είχε συμβεί. Και εκεί είδαμε τη θεία μας πεσμένη μεταξύ του δωματίου της και του γραφείου. Είχε υποστεί βαρύτατο εγκεφαλικό. Τελικά η Τιτίκα μας “έφυγε” την Παρασκευή έτσι όπως ήθελε: όρθια.

Όποιος γνώριζε τη θεία μου θα καταλάβαινε πως η εικόνας της γιαγιάς που εκστόμιζε ύβρεις δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μέρος των σεναρίων και των ρόλων που έπρεπε να παίξει.

Και, φυσικά, όταν οι σκηνοθέτες και οι σεναριογράφοι έδιναν έναν ρόλο στη θεία μου, εκείνη ήταν στρατιώτης. Χωρίς περιστροφές, ακολουθούσε κατά γράμμα όσα της έλεγαν. Ήταν εξαιρετικά ευγενική με όλους.

Όταν κάποτε τη ρώτησαν αν και στην πραγματική της ζωή λέει αθυροστομίες όπως και στην τηλεόραση, εκείνη μου είχε πει: “Δηλαδή αν μου έδιναν τον ρόλο του δολοφόνου, εγώ θα έπρεπε να είχα σκοτώσει και στην πραγματική μου ζωή, επειδή ήταν έτσι ο ρόλος;”», δήλωσε στην εφημερίδα Espresso.

Τιτίκα Σαριγκούλη

Θλίψη στην κηδεία της Τιτίκας Σαριγκούλη - Φίλοι και συγγενείς της είπαν το τελευταίο "αντίο"

Θλίψη επικράτησε στην κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού, Τιτίκας Σαριγκούλη, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 86 ετών έπειτα από βαρύ εγκεφαλικό.

Οικογένεια, φίλοι και συγγενείς, της είπαν το τελευταίο "αντίο", στο Γ’ Νεκροταφείο. Ανάμεσά τους, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Δημήτρης Τζουμάκης, η Λίλα Καφαντάρη και άλλοι. Η τελετή έγινε παρουσία ελάχιστων ατόμων λόγω των μέτρων που ισχύουν για την πανδημία του κορωνοϊού.

Κηδεία Τιτίκας Σαριγκούλη

Κηδεία της ηθοποιού Τιτίκας Σαριγκούλη

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share