Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

13033: Βροχή τα πρόστιμα για τα διπλά sms!

Πως έπεσαν στην παγίδα;

25 Ιανουαρίου 2021 09:47
13033: Βροχή τα πρόστιμα για τα διπλά sms!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμός επικράτησε το Σάββατο στην Ερμού, αφού ήταν το πρώτο μετά το άνοιγμα των καταστημάτων!

Για τις ατελείωτες ουρές που σχηματίστηκαν έξω από τα καταστήματα κυρίως στο κέντρο της Αθήνας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε αλλά και για τα πρόστιμα που κόπηκαν μίλησε ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Σταύρος Μπαλάσκας.

Μιλώντας στο OPEN, ο κ. Μπαλάσκας είπε ότι παρατηρήθηκαν τεράστιες ουρές που ξεπερνούσαν και τα 200 μέτρα και πως κόπηκαν πολλά πρόστιμα κυρίως για παραβίαση του sms.

Όπως ανέφερε μάλιστα ήταν πολλοί οι οποίοι δεν παραβίασαν απλά το δίωρο αλλά ήταν μέχρι και 7 ώρες έξω. Όταν ρωτήθηκε πως μπορούσαν να το διαπιστώσουν αυτό, είπε ότι πολλοί έσβηναν τα μηνύματα και έστελναν νέα αλλά είχαν εντολή να κάνουν αντιπαραβολή με τις αποδείξεις που ζητούσαν από τους πολίτες.

Κορωνοϊός: Lockdown όλο το καλοκαίρι; Τι αποκάλυψε ο Χαράλαμπος Γώγος

Κορωνοϊός: Σε μία αποκάλυψη προέβη ο καθηγητής Παθολογογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Χαράλαμπος Γώγος σχετικά με το αν πρόκειται να έχουμε lockdown και το καλοκαίρι, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ. Παράλληλα, αλλαγές στην καθημερινότητά τους θα δουν οι πολίτες της χώρα από σήμερα Δευτέρα 25 Ιανουαρίου καθώς η κυβέρνηση αλλά και οι ειδικοί λοιμωξιολόγοι ανακοίνωσαν μερική άρση μέτρων εν μέσω του lockdown για τον κορωνοϊό

Συγκεκριμένα, σημείωσε ότι τα μέτρα ατομική προστασίας θα τα έχουμε για μεγάλο διάστημα ακόμα δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «θα περάσουμε και το καλοκαίρι με τέτοια μέτρα. Όμως δε θα έχουμε lockdown και περιοριστικά μέτρα που θα επηρεάζουν την καθημερινότητά μας.

Ερωτηθείς αν υπάρχει ενδεχόμενο να τεθεί η χώρα εκ νέου σε lockdown, επισήμανε ότι «πάντα υπάρχει ενδεχόμενο να ξανακλείσουμε αλλά αν προσέξουμε τώρα και τηρούμε τα μέτρα, θα πάμε καλύτερα. Όπως βλέπετε, παρά το γεγονός ότι βλέπουμε αυτές τις εικόνες, η ροή των κρουσμάτων είναι χαμηλή».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share