Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Στη δικαιοσύνη ο προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για κακοποίηση - Τι ισχυρίζεται ο 38χρονος άνδρας (Video)

Επιμένει ότι ήταν «ερωτευμένος»!

25 Ιανουαρίου 2021 07:42
Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Στη δικαιοσύνη ο προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για κακοποίηση - Τι ισχυρίζεται ο 38χρονος άνδρας (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Στη δικαιοσύνη οδηγείται σήμερα ο 38χρονος προπονητής της ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για κακοποίηση.

Συγκεκριμένα, ο 38χρονος συνελήφθη το πρωί της Κυριακής (24/01) στο αστυνομικό τμήμα Σάμου, έπειτα από εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας. Στο μεταξύ, τις προηγούμενες ημέρες, ο εισαγγελέας κ. Στεφανάτος που χειρίζεται την υπόθεση και ενώπιον του οποίου έγινε η καταγγελία από την Σοφία Μπεκατώρου, έχει ήδη λάβει κατάθεση τόσο από την 21χρονη σήμερα αθλήτρια, όσο και από τους γονείς της.

Μετά την λήψη των καταθέσεων φέρεται να εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 38χρονου, που βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με τα αδικήματα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της αποπλάνησης κατ’ εξακολούθηση και της κατάχρηση σε ασέλγεια.

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Τι ισχυρίζεται ο 38χρονος άνδρας

Ο ίδιος ο προπονητής σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι «δεν υπήρξε βιασμός, είχαμε σχέση, ήμουν ερωτευμένος», ενώ ισχυρίζεται ότι τότε το κορίτσι ήταν 15 ετών. Μάλιστα, έκανε λόγο για προοπτική γάμου, επιχειρώντας να ισχυριστεί ότι η οικογένεια του κοριτσιού τον είχε πλησιάσει επειδή είχε χρήματα και πως μέχρι αποκαλυφθεί η υπόθεση επιθυμούσε να την παντρευτεί.

Στο μεταξύ, παράλληλη έρευνα τρέχει ήδη από τον εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζογλου, που εξετάζει τις καταγγελίες για ατασθαλίες και όχι μόνο στην Ελληνική Ομοσπονδία Ιστιοπλοϊας.

Σε αυτή την έρευνα έχουν καταθέσει ήδη 7 πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες, ενώ έχει κατατεθεί αίτημα από την δικηγόρο του Νίκου Κακλαμανάκη και της Σοφίας Μπεκατώρου για την κλήση οκτώ ακόμη μαρτύρων προκειμένου να καταθέσουν κι εκείνοι όσα γνωρίζουν για την υπόθεση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share