Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη: Σχολικός φύλακας βίασε 11χρovη μαθήτρια

Ήταν ήδη 5 μηνών έγκυος όταν μαθεύτηκε η αλήθεια!

24 Ιανουαρίου 2021 18:57
Φρίκη: Σχολικός φύλακας βίασε 11χρovη μαθήτρια
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρίκη στην Κίνα με σχολικό φύλακα να βιάζει επανειλημμένα 11χρovη μαθήτρια. Συγκεκριμένα, η 11χρονη Lele ήταν ήδη 5 μηνών έγκυος όταν μαθεύτηκε η αλήθεια. Επίσης, ένα 12χρονο κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού από ομάδα εφήβων σε πάρκο στο Λίβερπουλ της βορειοδυτικής Αγγλίας.

Ο δράστης, ένας παντρεμένος 50αρης, έχει συλληφθεί από την αστυνομία της Biyang και κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης μαθήτριας. Η οικογένειά της Lele δεν είχε καταλάβει τίποτα μέχρι που μία πρόσφατη εξέταση έδειξε πως ήταν πέντε μηνών έγκυος.

Η μητέρα της είχε καταλάβει πως δεν ήταν καλά και έτσι την πήγε σε μία κλινική για εξετάσεις στις 15 Ιανουαρίου. Σοκαρίστηκε όμως όταν έμαθε πως η κόρη της ήταν έγκυος και κάλεσε την αστυνομία.

Σχολικός φύλακας βίασε 11χρovη μαθήτρια

Η Lele ήταν μόλις 9 ετών όταν έγινε πρώτη φορά ο βιασμός, σύμφωνα με την οικογένεια. Αναφορές λένε πως έπαιζε στην αυλή του σχολείου όταν την τράβηξε ο φύλακας στην σκάλα και την βίασε.

Η οικογένειά της επίσης ισχυρίστηκε πως η Lele είχε βιαστεί αρκετές ακόμα φορές από το ίδιο άτομο τα δύο χρόνια που ακολούθησαν. Ήταν πολύ καλή μαθήτρια αλλά τα δύο τελευταία χρόνια είχε γίνει ‘πολύ ήσυχη.’

Φρίκη: 26χρονος πατέρας βίασε 13χρονη

Φρίκη στην Αγγλία με έναν 26χρονο πατέρα να παρενοχλεί σ3ξουαλικά και να βιάζει ένα 13χρονο κορίτσι, υποστηρίζοντας πως στοχοποίησε το θύμα αφού το παρακολούθησε να κάνει γυμναστική.

Το μικρό κορίτσι αποκάλυψε στη μητέρα του όσα συνέβησαν και εκείνη κατήγγειλε το περιστατικό σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Πέρα από τα σημάδια της σωματικής καποιήσης, το θύμα είναι σοκαρισμένο και φοβισμένο.

Όπως ανέφερε ο δικαστής, νιώθει πως καταστράφηκε η ζωή της, έχασε την παιδικότητά της και δεν θα είναι ποτέ ξανά ευτυχισμένη, ενώ μάλιστα κατηγορεί τον εαυτό της για ο,τι της συνέβη.

Το κορίτσι αποκάλυψε στις αρχές πως βιάστηκε πολλαπλές φορές, χωρίς να μπορεί να θυμηθεί τον ακριβή αριθμό. Επίσης, φρικτό θάνατο βρήκε ένα κοριτσάκι 12 ετών, το οποίο βιάστηκε και στη συνέχεια αποκεφαλίστηκε από τον ίδιο της τον ξάδερφο!

«Ήταν πολύ νέα και δεν ήταν σωστό»

Ο δράστης παραδόθηκε μόνος του στις αρχές καθώς όπως ανέφερε ένιωθε τύψεις, αν και σύμφωνα με τη δική του αντίληψη των πραγμάτων δεν την εξανάγκασε να έρθουν σε σ3ξουαλική επαφή.

Δήλωσε ένοχος για το βιασμό, δήλωσε μετανιωμένος και καταδικασμένος να ζήσει με το βάρος της απεχθούς πράξης του.

26χρονος πατέρας βίασε 13χρονη

Εξωφρενικά χαμηλή ποινή για βιασμό ανηλίκου

Η δικαστική απόφαση, που το θύμα δεν ήταν σε θέση καν να παρακολουθήσει, σοκάρει για μια τόσο ειδεχθή πράξη.

Κρίνοντας ως σημαντική εξαίρεση του κανόνα το «θάρρος» του δράστη να παραδοθεί, ο δικαστής αποφάσισε πως θα πρέπει να κρατηθεί έγκλειστος μόνο για έξι χρόνια.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως στα μέσα της ποινής του - σε μόλις 3 χρόνια - θα έχει το δικαίωμα να αιτηθεί την αποφυλάκισή του υπό όρους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share