Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Συνελήφθη ο προπονητής που κατηγορείται ότι την κακοποίησε! (Video)

Τι λέει ο ίδιος

24 Ιανουαρίου 2021 16:19
Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Συνελήφθη ο προπονητής που κατηγορείται ότι την κακοποίησε! (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Συνελήφθη μετά από ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε η εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών ο προπονητής που κατηγορείται ότι βίασε την 21χρόνη σήμερα αθλήτρια της ιστιοπλοΐας όταν ήταν 11 ετών.

Οι κατηγορίες που του αποδίδονται είναι σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια.

Ο εισαγγελέας πρωτοδικών Νίκος Στεφανάτος που διενεργεί την σχετική προκαταρκτική έρευνα κάτω από άκρα μυστικότητα έλαβε τα τελευταία 24ωρα καταθέσεις από την αθλήτρια και τους γονείς της.

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας

Ο φερόμενος ως βιαστής της 11χρονης ιστιοπλόου, μιλώντας στο protothema.gr ισχυρίζεται ότι η κοπέλα δεν ήταν 11 ετών, αλλά μεγαλύτερη, και ότι είχαν «σχέση» με σκοπό τον γάμο ενώ κατηγορεί την μητέρα της νεαρής ότι του «την πάσαρε για να παντρευτούν».

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: «Είχαμε σχέση» - Ομολογία σοκ του προπονητή ιστιοπλοϊας (Video)

Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Με ανοιχτό το στόμα άκουσαν οι τηλεθεατές την ομολογία σοκ του προπονητή ιστιοπλοϊάς. Επίσης η Σοφία Μπεκατώρου σε συνέντευξη της μίλησε αναλυτικά για όλο το περιστατικό που είχε συμβεί τότε.

Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο δράστης υποστήριξε πως είχε σχέση με την 11χρονη, δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας και υποστήριξε πως δεν βρίσκει τίποτα παράλογο στη σχέση αυτή.

Ο προπονητής, ο οποίος πλέον ζει μόνιμα σε νησί, υποστήριξε πως είχε για πολλά χρόνια σχέση (!) με το ανήλικο κορίτσι και τόνισε οτι δεν αποδέχεται τον όρο του βιασμού, καθώς δηλώνει πως είχε την συναίνεση του 11χρονου κοριτσιού, όταν γίνονταν όσα παραδέχεται ότι έκανε.

«Ποιος βιασμός; Ήθελα να την παντρευτώ»

«Δεν μπορώ να δεχτώ τη λέξη βιασμός, γιατί η λέξη βιασμός πιστεύω ότι είναι κάτι που γίνεται παρά τη θέληση του άλλου. Όταν υπάρχει κάτι αμοιβαίο, δεν νομίζω ότι υπάρχει βιασμός. Απεναντίας, τα συναισθήματα που είχα και είχαν εκδηλωθεί και είχαμε συμφωνήσει ότι όταν μεγάλωνε λίγο ακόμα θα παντρευτούμε», σημείωσε αρχικά ο πρώην προπονητής της κοπέλας.

«Κάναμε γιορτές στο σπίτι μου με τους γονείς μου και στο σπίτι της. Ήμουν ερωτευμένος και είχα αποκλείσει τη ζωή μου από κάθε άλλη γυναίκα, οποιαδήποτε γιατί δεν βρήκα κάτι καλύτερο από αυτήν. Εγώ αυτό που περίμενα από αυτήν ήταν κάποια στιγμή να μου στείλει ένα μήνυμα γιατί όντως ήθελα αυτήν την κοπέλα. Αν τουλάχιστον με απορρίψει από γάμο να το ξέρω, για να μπορώ ν προχωρήσω τη ζωή μου», πρόσθεσε.

«Την αγαπάω και με αγάπησε και την ερωτευόμουν ακόμα περισσότερο κάθε φορά και δεν μπορούσα να δω καμία άλλη γυναίκα. Είχα σχέση και την χώρισα. Βιασμός δεν μπορεί να γίνει… Μία φορά θα γίνει, δύο; Πόσες θα γίνει; Δεν είναι βιασμός αυτό το πράγμα. Το ήθελε. Το ήθελε και περισσότερο από μένα και έχω τραγικά στοιχεία να αποκαλύψω», ισχυρίστηκε ο πρώην προπονητής στη σοκαριστική του ομολογία.

«Δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή σε ηλικία 11 ετών και δεν υπήρξε για τον απλούστατο λόγο ότι μου είχε στείλει μια φορά ένα μήνυμα κρυφά από το κινητό του πατέρας της και την άλλη μέρα πήγα και τους το έδειξα να το διαχειριστούν όμορφα. Σίγουρα πλατωνικό ήταν, όπως ερωτεύεται μία κοπέλα τον δάσκαλό της ή ένα αγόρι τη δασκάλα. Αλλά όσο μεγάλωνε κι εμένα μου άρεσε που προερχόταν από μια φτωχή οικογένεια, γιατί ήταν πάρα πολύ τίμια και δεν την ένοιαζε, γιατί έλεγα ότι εγώ όλα αυτά θα τα ξεπληρώσω, θα στα δώσω πίσω. Είχα και εγώ συναισθήματα», υποστήριξε, αφήνοντας άναυδους όσους παρακολουθούσαν live τυην εκπομπή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share