Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Φαίνεται πως έχει αδυνατίσει - Ίσως είναι κακοποιημένη! (Video)

Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της νεαρής Αρτέμιδας

22 Ιανουαρίου 2021 17:10
Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Φαίνεται πως έχει αδυνατίσει - Ίσως είναι κακοποιημένη! (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της νεαρής Άρτεμις από το Κορωπί έρχονται στη δημοσιότητα μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Εδώ και μερικές μέρες, έχουν υπάρξει πολλές μαρτυρίες ότι η 19χρονη βρίσκεται και κυκλοφορεί στο κέντρο της Αθήνας, ενώ φαίνεται πως συνοδεύεται από δύο άνδρες. Κινείται σε πολλές περιοχές όπως τα Πατήσια, τη Δάφνη, την Καισαριανή και το Μεταξουργείο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αναστάσιος Ντούγκας, μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, ζητώντας από τον κόσμο να παίρνει τηλέφωνο το 100 με το που βλέπει την κοπέλα να κυκλοφορεί στο κέντρο. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η κοπέλα είναι παραμελημένη, έχει αδυνατίσει, ενώ η εμφάνιση της αλλάζει συχνά. Οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να είναι κακοποιημένη, καθώς φαίνεται πως δεν μετακινείται με τη θέλησή της.

Ο δικηγόρος θεωρεί πως υπάρχουν μάρτυρες που μπορεί να φοβούνται να μιλήσουν και δεν το κάνουν. Μάλιστα, σημειώνει πως υπάρχει άτομο που γνωρίζει προσωπικά την Άρτεμις και την έχει δει στο κέντρο, και ένα άλλο άτομο που την παρατήρησε και άκουσε να την φωνάζουν με το όνομά της.

Η 19χρονη Άρτεμις είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στο Κορωπί στις 16 Οκτωβρίου του 2020, όταν είχε πάει σε συνέντευξη για δουλειά στην Παιανία.

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: «Τσακίζει» καρδιές ο αδελφός της Αρτέμιδας - «Δώσε ένα σημάδι ζωής…»

«Τσακίζει» καρδιές με όσα είπε στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεωνόρας Μελέτη ο Άρης Βασίλη, ο οποίος ζήτησε από την αδελφή του, Αρτέμιδα, που εξαφανίστηκε στο Κορωπί, να δώσει έστω ένα σημάδι ζωής.

Ο ίδιος ανέλυσε τι ακριβώς συνέβη τη μέρα που έμαθαν πως αγνοείται η αδερφή του. Θυμίζουμε πως η κοπέλα εξαφανίστηκε στις 16 Οκτωβρίου, με την οικογένειά της να θεωρεί πως είναι ακόμη ζωντανή, με μια νέα φοβερή μαρτυρία να κυκλοφορεί πρόσφατα.

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: Συγκλονίζει η εξομολόγηση του αδελφού της Αρτέμιδας

Ο νεαρός με τρεμάμενη φωνή και δάκρια στα μάτια εξήγησε πως ακριβώς τους λόγους, για τους οποίους είναι στη ζωή η αδερφή του, ενώ την ίδια στιγμή έκανε έκκληση στους άνδρες που την κρατούν να την αφήσουν ελεύθερη.

Όπως είπε, όλοι στην οικογένεια έχουν μεγάλη αδυναμία στη νεαρή κοπέλα, προσθέτοντας πως «θα γυρίσει στο σπίτι μας και θα γίνει χαμός. Θα καλέσουμε όσους βοήθησαν μέχρι σήμερα».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share