Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοφία Μπεκατώρου: Συνεχίζονται οι παραιτήσεις από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία - Ποιος είχε σειρά

Ακόμη ένα σημαντικό μέλος αποχώρησε από το ΔΣ

22 Ιανουαρίου 2021 12:52
Σοφία Μπεκατώρου: Συνεχίζονται οι παραιτήσεις από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία - Ποιος είχε σειρά

Σοφία Μπεκατώρου: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση βιασμού της αθλήτριας και Ολυμπιονίκης Σοφίας Μπεκατώρου όπου ακόμη ένα μέλος της Ομοσπονδίας παραιτήθηκε. Επίσης ο Νίκος Κακλαμανάκης συνέχισε και πάλι τις αποκαλύψεις σχετικά με το τι γνώριζε η Ομοσπονδία.

Συγκεκριμένα φαίνεται πως έγινε ακόμη μια παραίτηση από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία όπου πρόκειται για μέλος του ΔΣ.

Συνεχίζονται οι παραιτήσεις από την Ελληνική Ομοσπονδία Ιστιοπλοϊας.

Σοφία Μπεκ;ατώρου: Ακόμη μία παραίτηση

Ειδικότερα την παραίτησή του υπέβαλε με επιστολή στον πρόεδρο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, ο αντιπρόεδρος Βορείου Ελλάδος, Θανάσης Πατητάρος, σύμφωνα με το thestival.gr.

Αυτή είναι η τέταρτη παραίτηση μέλους του ΔΣ ενώ έχει παραιτηθεί και σύσσωμη η επιτροπή ανοιχτής θαλάσσης, μετά το ντόμινο εξελίξεων που προκάλεσε η υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου που κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση πριν από 23 χρόνια, από υψηλόβαθμο παράγοντα της ιστιοπλοΐας, φέρνοντας παράλληλα στο φως κι άλλες περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης συναθλητριών της.

Ο εκπρόσωπος του ιστορικού Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκης στην ομοσπονδία έστειλε την επιστολή χθες αργά το βράδυ στην ΕΙΟ στην οποία αναφέρει: «Παρακαλώ όπως δεχτείτε την παραίτηση μου από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας όπου κατέχω της θέση του αντιπρόεδρου Βορείου Ελλάδας».

Σοφία Μπεκατώρου: Μαζική επιστολή στη Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστιοπλοϊας - "Ζητούμε άμεσα νέο διοικητικό όργανο"

Σοφία Μπεκατώρου: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με την καταγγελία του βιασμού της Σοφίας Μπεκατώρου όπου αυτή τη φορά φαίνεται πως τα πράγματα πάνε σε υψηλότερο επίπεδο. Επίσης πρόσφατα "έσπασε" τη σιωπή της η κοπέλα που είχε παρενοχληθεί ερωτικά όταν ήταν 11 χρονών.

Συγκεκριμένα 18 Ολυμπιονίκες έγραψαν μαζί μία επιστολή όπου και την αποστέλλουν στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστιοπλοϊας όπου και ζητούν να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα αλλά και να διεξαχθούν νέες εκλογές.

Επιστολή στέλνουν οι Ολυμπιονίκες και η Σοφία Μπεκατώρου.

Σοφία Μπεκατώρου: Η επιστολή των αθλητών

Ειδικότερα η αθλήτρια Σοφία Μπεκατώρου έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή που απέστειλαν οι Έλληνες Ολυμπιονίκες προς τον πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας, Κουάν Χάι Λι.

Μέσω της επιστολής γίνεται αναλυτική ενημέρωση για την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου και των καταγγελιών του Νίκου Κακλαμανάκη. Παράλληλα, οι Έλληνες Ολυμπιονίκες ζητούν να οριστεί προσωρινό διοικητικό όργανο που θα οδηγήσει σε εκλογές την ΕΙΟ στις 14 Μαρτίου.

Την επιστολή υπογράφουν -μεταξύ άλλων- η Σοφία Μπεκατώρου, η Αμαλία Τσουλφά, ο Νίκος Κακλαμανάκης, ο Ανδρέας Κοσματόπουλος, ο Παναγιώτης Μάντης, ο Παύλος Καγιαλής, ο Βύρων Κοκκαλάνης, η Βιργινία Κραβαριώτη, η Βασιλεία Καραχάλιου και ο Γιάννης Μιτάκης.

Δείτε την δημοσίευση που έγινε με την επιστολή ΕΔΩ

Η επιστολή που δημοσιεύτηκε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share