Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (22/01)

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας!

22 Ιανουαρίου 2021 10:06
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (22/01)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα 22/01! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο από την εκπομπή "Ώρα Ελλάδος" του Open.

Δείτε αναλυτικά τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων στο Athensmagazine.gr:

Νέα παράταση Lockdown: Tα 3 μέτρα που ανακοινώνει σήμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς

Η κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα παραμένει ξεκάθαρη: παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε 2.5 ολόκληρους μήνες σε καραντίνα, τα ημερήσια κρούσματα, ο αριθμός των διασωληνωμένων αλλά και, δυστυχώς, αυτός των θανάτων παραμένει υψηλός.

Η κυβέρνηση έδωσε το πράσινο φως σιγά-σιγά στο άνοιγμα ορισμένων μαγαζιών, ενώ στα θρανία επέστρεψαν τα παιδιά του δημοτικού.

Οι εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων, ωστόσο, προκειμένου ν’ αποφευχθεί η περαιτέρω διασπορά του ιού είναι σαφείς και γι’ αυτό σήμερα Παρασκευή ο Νίκος Χαρδαλιάς θ’ ανακοινώσει τρία πολύ συγκεκριμένα μέτρα.

Νέα παράταση Lockdown: Tα 3 μέτρα που ανακοινώνει σήμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς

Ποια θα είναι αυτά;

Τα εξής:

  1. Παρατείνεται το lockdown κατά μία εβδομάδα και θα υπάρξει επανεξέταση της κατάστασης σε εφτά ημέρες, προκειμένου ν’ αποφασιστεί αν θα υπάρξει εκ νέου παράταση ή όχι.
  2. Τα γυμνάσια και τα λύκεια παραμένουν κλειστά γι’ ακόμα 7 ημέρες και συνεχίζουν μέσω τηλεκπαίδευσης. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για άνοιγμα των σχολείων στις αρχές Φλεβάρη, όμως και αυτό είναι υπό εξέταση ακόμα.
  3. Παραμένει η απαγόρευση κυκλοφορίας ως έχει- δηλαδή από τις 21.00 το βράδυ έως και τις 05.00 το πρωί.

Τα συγκεκριμένα μέτρα θα έχουν ισχύ έως και τα τέλη Γενάρη και θα επανεξεταστεί η κατάσταση, όπως προαναφέραμε, στο μέσο της επόμενης εβδομάδας ούτως ώστε να δούμε τι ακριβώς θ’ ακολουθήσει από τις αρχές του επόμενου μήνα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share