Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Hasnat Khan: ο σύντροφος της πριγκίπισσας Diana λύνει τη σιωπή του! Τι αποκαλύπτει για τη θλιμμένη πρισκίπισσα;;;

26 Αυγούστου 2013
Hasnat Khan: ο σύντροφος της πριγκίπισσας Diana λύνει τη σιωπή του! Τι αποκαλύπτει για τη θλιμμένη πρισκίπισσα;;;

Για πρώτη φορά ο Hasnat Khan, ο γιατρός - σύντροφος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, σπάει την σιωπή του και μιλάει για την σχέση του με την θλιμμένη πριγκίπισσα με αφορμή την ταινία, που αναμένεται να βγει σύντομα στους κινηματογράφους.
«Είναι εντελώς λάθος», λέει για το σενάριο και προσθέτει πώς ποτέ δεν ρωτήθηκε από τους υπεύθυνους και όλα είναι κουτσομπολιά.
Ο γιατρός από το Πακιστάν, ο οποίος επί 16 χρόνια δεν έχει μιλήσει για την σχέση του με την Νταϊάνα, φαίνεται ότι βγήκε εκτός εαυτού, αφού όπως υποστηρίζει στις φήμες που θέλουν να έχει δώσει την συγκατάθεσή του για την ταινία «είναι εντελώς ψέμα. Δεν έδωσα ουδέποτε καμία έγκριση».
«Δεν πιστεύω ότι αυτή η ταινία θα πάει καλά. Είναι βασισμένη σε κουτσομπολιά, ενώ οι φίλοι της Νταϊάνα μιλούν για μία σχέση που δεν γνώριζαν πολλά όπως και κάποιοι συγγενείς μου που επίσης ζούσαν στο σκοτάδι. Είναι βασισμένη σε υποθέσεις και κουτσομπολιά», τονίζει ο 54χρονος.

Ο κ. Khan από ένα μικρό απόσπασμα της ταινίας που είδε κρίνει ότι η σχέση τους παρουσιάζεται διαφορετικά από ότι ήταν.
«Μπορούσα αμέσως να δω ότι οι δυο μας δεν φερόμασταν ποτέ όπως το παρουσίαζαν, να περπατώ εγώ με τα χέρια στην πλάτη και όλα αυτά. Αμέσως καταλάβαινες ότι η ταινία ήταν βασισμένη σε λανθασμένα συμπεράσματα για το πώς εμείς θα φερόμασταν ο ένας στον άλλο και το είχαν απεικονίσει εντελώς λάθος. Δεν υπήρχε ιεραρχία στη σχέση μας. Δεν ήταν πριγκίπισσα κι εγώ δεν ήμουν γιατρός. Ήμασταν φίλοι και οι φυσιολογικοί άνθρωποι στέκονται σαν φίλοι ο ένας δίπλα στον άλλο. Αυτό το μοναδικό στιγμιότυπο από την ταινία μου είπε αρκετά για τον τρόπο με τον οποίο θα απεικονίσουν τα πράγματα και ξέρω ότι είναι λάθος».
Το μόνο σίγουρο είναι πώς την ταινία δεν θα την δει. «Με ρώτησε ένας φίλος της προάλλες αν θα τρύπωνα σε κάποιον κινηματογράφο για να την παρακολουθήσω. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση να πάω, ούτε καν να περάσω απέξω ούτε τώρα ούτε ποτέ. Το σενάριο είναι βασισμένο σε κουτσομπολιά και αν θα την έβλεπα θα μονολογούσα 'αυτό είναι λάθος, αυτό είναι λάθος, αυτό δεν είναι καθόλου σωστό'. Δεν θα μπορούσα να βάλω τον εαυτό μου να το περάσει αυτό το πράγμα. Θα ήταν φρικτό».
Πάντως, οι άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της Νταϊάνα μιλούσαν για ένα παθιασμένο έρωτα. Μάλιστα υποστήριζαν πώς ήταν έτοιμη να τα εγκαταλείψει όλα για να τον ακολουθήσει στο Πακιστάν.

πηγή: star.gr

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ NEA ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share