Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στην Αγγλία: Ξέσπασε φωτιά σε νοσοκομείο - Συνελήφθη ένας άνδρας (video)

Εκκενώθηκε ο χώρος

21 Ιανουαρίου 2021 23:27
Συναγερμός στην Αγγλία: Ξέσπασε φωτιά σε νοσοκομείο - Συνελήφθη ένας άνδρας (video)

Συναγερμός στην Αγγλία: Συναγερμός σήμανε στην Αγγλία όπου ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά σε νοσοκομείο του Λιντς όπου και εκκενώθηκε ο χώρος. Επίσης πριν λίγες ώρες ξέσπασε μία μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο παραγωγής του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα πριν λίγες ώρες το απόγευμα της Πέμπτης 21 Ιανουαρίου ξέσπασε φωτιά σε νοσοκομείο στο Λιντς όπου και ειδοποιήθηκε εκτάκτως η Πυροσβεστική.

Ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην Αγγλία.

Συναγερμός στην Αγγλία: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Αγγλίας το απόγευμα της Πέμπτης από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε νοσοκομείο του Λιντς. Ασθενείς και προσωπικό απομακρύνθηκαν άμεσα από το σημείο με τους Πυροσβέστες αλλά και την Αστυνομία να έχουν κατακλύσει το χώρο και να κάνουν προσπάθεια να περιορίσουν τη φωτιά.

Η έκταση της πυρκαγιάς δεν είναι ακόμα γνωστή ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν υπάρχει ή όχι τραυματίας. Η Αστυνομία του Δυτικού Γιορκσάιρ επιβεβαίωσε ότι ένας άνδρας συνελήφθη.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας, σύμφωνα με τα όσα αναμεταδίδει το leeds-live.co.uk αναφέρει μεταξύ άλλων: «Οι έρευνες συνεχίζονται για το περιστατικό σε νοσοκομείο στο Λιντς. Η αστυνομία κλήθηκε στο Γενικό Ιατρείο του Λιντς περίπου στις 17:54 για μια αναφορά σχετικά με άνδρα που έφερε κατσαβίδι με το οποίο προκάλεσε ζημιά σε μονάδα ενώ εξέφραζε απειλές και προσπαθούσε να ξεκινήσει φωτιά.

Η περιοχή εκκενώθηκε και οι αστυνομικοί παρευρέθηκαν, εντοπίστηκαν και συνέλαβαν έναν άνδρα» .

Δείτε το βίντεο:

Λονδίνο: Μεγάλη φωτιά σε πολυκατοικία - Φόβοι για εγκλωβισμένους

Μια μεγάλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης σε μια πολυκατοικία στο Λονδίνο, ενώ αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Έξι πυροσβέστικά οχήματα και 40 πυροσβέστες έχουν αποσταλεί στο Hammersmith, όπου πλάνα δείχνουν μαύρο καπνό να βγαίνει από ένα διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου.

Τρομοκρατημένοι αυτόπτες μάρτυρες εξέφρασαν την ανησυχία τους για όποιον κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη φωτιά ή βρισκόταν μέσα στον χώρο, καθώς ο καπνός αυξάνεται.

Η πυροσβεστική υπηρεσία του Λονδίνου ανέφερε: «Έξι πυροσβεστικά οχήματα και περίπου 40 πυροσβέστες κλήθηκαν σε πυρκαγιά σε ένα διαμέρισμα στο Hammersmith Grove στο Hammersmith». Παράλληλα πριν λίγες μέρες ξέσπασε φωτιά στη Θεσσαλονίκη απέναντι από το νοσοκομείο Θεαγένειο.

Φωτιά σε πολυκατοικία στο Λονδίνο

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share