Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Στα πρόθυρα ΘΑΝΑΤΟΥ... ο θρυλικός Μάικ Τάισον! (VIDEO)

26 Αυγούστου 2013
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Στα πρόθυρα ΘΑΝΑΤΟΥ... ο θρυλικός Μάικ Τάισον! (VIDEO)

Στα πρόθυρα θανάτου εξαιτίας της χρήσης αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών, αποκάλυψε πως βρίσκεται ο πρώην πυγμάχος και παγκόσμιος πρωταθλητής Μάικ Τάισον....

"Είμαι κακό παιδί μερικές φορές. Έκανα πολλά κακά πράγματα και θέλω να με συγχωρέσετε... Θέλω να αλλάξω τη ζωή μου, να ζήσω μια άλλη ζωή τώρα. Θέλω να ζήσω τη ζωή μου νηφάλιος. Δεν θέλω να πεθάνω. Είμαι στα πρόθυρα του θανάτου, επειδή είμαι ένας εξαρτημένος αλκοολικός", δήλωσε σε συνέντευξη στο ESPN.

Έχοντας συνειδητοποιήσει τα όσα είπε, ο 47χρονος πλέον Τάισον, ο οποίος έχει μπει τρεις φορές σε κλινικές απεξάρτησης, έκανε μια παύση προτού συνεχίσει λέγοντας πως πλέον κάνει προσπάθειες να παραμείνει νηφάλιος. "Έλεγα ψέματα σε όλους που πίστευαν πως είμαι νηφάλιος, αλλά δεν είμαι. Είναι η έκτη μου μέρα (χωρίς αλκοόλ και ναρκωτικά). Δεν θα κάνω χρήση ποτέ ξανά".

Τέλος, δήλωσε πως ο θάνατος της κόρης του τον Μάιο του 2009 ήταν ένα χαστούκι για τον ίδιο που τον κράτησε ζωντανό, αφού μέχρι τότε είχε τάσεις αυτοκτονίας."Δεν πίστευα ότι θα ήμουν εδώ για καιρό. Σκόπευα να αυτοκτονήσω. Έκανα υπερβολική χρήση απαγορευμένων ουσιών κάθε βράδυ. Η ζωή είναι διαφορετική για μένα τώρα. Έπρεπε να αλλάξω τη ζωή μου. ήταν κόλαση, αλλά είμαι χαρούμενος που είμαι ζωντανός".

Για περισσότερα Νέα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share