Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φριχτός θάνατος για 2χρονο αγοράκι - Πνίγηκε με κορδόνι κουρτίνας!

Το μοιραίο λάθος της 28χρονης μητέρας

21 Ιανουαρίου 2021 10:36
Φριχτός θάνατος για 2χρονο αγοράκι - Πνίγηκε με κορδόνι κουρτίνας!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φριχτό θάνατο βρήκε ένα 2χρονο αγοράκι καθώς πνίγηκε με το κορδόνι από στόρι σε υπνοδωμάτιο του σπιτιού της οικογένειας. Η μητέρα του «το είχε αφήσει μόνο του για ένα δευτερόλεπτο», σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά στο πλαίσιο της ανάκρισης για την υπόθεση. Επίσης, τα τελευταία του γενέθλια γιόρτασε ένα 3χρονο αγοράκι όταν έχασε τραγικά τη ζωή του.

Ο μικρός Τζόι Ουόκερ έμεινε μόνος του για «δευτερόλεπτα» όταν εγκλωβίστηκε στο σκοινί από το στόρι που είχε εγκαταστήσει ο προηγούμενος ένοικος του σπιτιού. Συντετριμμένη η μητέρα του Κλόι Άρμστρονγκ είπε πως προσπάθησε να σώσει τη ζωή του παιδιού της όταν τον εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του στις 5 Απριλίου του περασμένου έτους.

Η 28χρονη από την Αγγλία μίλησε στις Αρχές για το τραγικό περιστατικό και είπε: «Μάζευα τα ρούχα για πλύσιμο από το δωμάτιό μου και το δωμάτιό του για να τα πάω κάτω. Ο Τζόι ήταν στο δωμάτιό μου, τον άφησα για ένα δευτερόλεπτο. Του άρεσε να παίζει με το πλυντήριο. Η δουλειά του ήταν να με βοηθάει να το γεμίζω και να το βάζει μπρος.

Του φώναζα να κατέβει κάτω, δεν το έκανε. Τον άκουγα και μετά έγινε ησυχία. Πήγα πάνω και τον βρήκα». Η αστυνομική έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν κάτι το ύποπτο στην υπόθεση και δεν έγινε κάποια σύλληψη.

Νεκρή 22χρονη φοιτήτρια! Έπεσε για ύπνο και δεν ξύπνησε ποτέ

Νεκρή 22χρονη φοιτήτρια! Θλίψη σκόρπισε στους συγγενείς και τους φίλους της Maddie Gill η είδηση του θανάτου της όταν έπεσε για έναν μεσημεριανό ύπνο και δεν ξύπνησε ποτέ.

Η Maddie, που ζούσε στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας και πέθανε στις 5 Δεκεμβρίου, σπούδαζε μάρκετινγκ και σκόπευε να περάσει εκείνη τη μέρα με τις συμφοιτήτριές της. Ωστόσο, ένιωσε κουρασμένη και πήγε να ξαπλώσει.

Πριν πέσει στο κρεβάτι, τηλεφώνησε στη μητέρα της, Debra Tibbotts, για να της πει τι έκανε εκείνο το πρωί, όπως συνήθιζε. Της είπε μάλιστα πως ένιωθε εξαντλημένη και θα έπαιρνε έναν ύπνο.

«Ακουγόταν κουρασμένη», είπε η μητέρα της στην Daily Mail Australia, «της είπα να φάει κάτι για μεσημέρι και να ξεκουραστεί και θα νιώσει καλύτερα». Μερικές ώρες μετά, τη βρήκε νεκρή η συγκάτοικός της.

Η αιτία θανάτου της 22χρονης ήταν «σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου στην επιληψία». Η κοπέλα υπέφερε από επιληπτικές κρίσεις, κάτι που δεν την εμπόδισε ωστόσο να ασχοληθεί με τον αθλητισμό.

Ήταν η αρχηγός της πανεπιστημιακής ομάδας χόκεϊ και έπαιζε επίσης και τένις. Η μητέρα της λέει πως δεν άφηνε την κατάστασή της να σταθεί εμπόδιο στη ζωή της. Ενώ, εφιαλτικές στιγμές έζησε μία φοιτήτρια στο Λίνκολν της Βρετανίας όταν ανακάλυψε ότι ο συγκάτοικός της τη βιντεοσκοπούσε κρυφά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share