Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

Επίθεση στο Μετρό: Έξαλλη η σύζυγος του σταθμάρχη - Ανακούφιση για τη μητέρα των ανηλίκων

Τι αναφέρουν οι δύο γυναίκες;

20 Ιανουαρίου 2021 23:56
Επίθεση στο Μετρό: Έξαλλη η σύζυγος του σταθμάρχη - Ανακούφιση για τη μητέρα των ανηλίκων
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Νέες πληροφορίες έρχονται γύρω από την επίθεση στο σταθμάρχη στο Μετρό της Ομόνοιας, με δύο γυναίκες πίσω από τους πρωταγωνιστές να έχουν πλήρως αντίθετη άποψη μεταξύ τους.

Η μητέρα των ανήλικων δραστών είναι ανακουφισμένη και η σύζυγος του σταθμάρχη έντονα προβληματισμένη από την απόφαση να αφεθούν ελεύθερα τα δύο αδέρφια που χτυπούσαν με μίσος τον άντρα της, αν και τις πιο σωστές κουβέντες είπε η Καίτη Γαρμπή.

Επίθεση στο Μετρό: Η αντιμετώπιση δύο... αντίπαλων γυναικών

Η μητέρα των δραστών κρατάει χαμηλότερους τόνους. Τονίζει ότι τα παιδιά της έχουν μετανιώσει, ότι θέλουν να συζητήσουν από κοντά με τον σταθμάρχη που χτύπησαν και πως θα του σταθούν όπως και όσο χρειαστεί.

Όπως λέει στην κάμερα του LIVE NEWS καταλαβαίνει πως ο σταθμάρχης περνάει δύσκολα στην προσπάθεια να αναρρώσει, αλλά δύσκολα όπως τονίζει περνούν και τα παιδιά της.

Και σήμερα πάντως, ένα 24ωρο μετά την απόφαση του ανακριτή να αφήσει ελεύθερους με όρους τον 17χρονο και τον 15χρονο αδελφό του, η γυναίκα επιμένει να ισχυρίζεται ότι το επεισόδιο ξεκίνησε και πυροδότησε η στάση του σταθμάρχη.

Από τα πλάνα όμως δε φαίνεται να προκύπτει κάτι τέτοιο. Ο σταθμάρχης και τα δύο αδέλφια βγαίνουν από διαφορετική πόρτα του συρμού και λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο 15χρονος του πετάει το αναψυκτικό και του ρίχνει το πρώτο χτύπημα.

Ο σταθμάρχης δε φαίνεται να κλείνει τον δρόμο στους δύο ανήλικους μαθητές. Εκείνοι τον χτυπούν, τον ρίχνουν στην αποβάθρα και συνεχίζουν με μανία, ακόμα και όταν ο άτυχος υπάλληλος ήταν ανήμπορος να αντιδράσει.

Όπως λέει η μητέρα των κατηγορουμένων, όταν γίνει το δικαστήριο θα παρουσιαστούν στοιχεία τα οποία θα αποδεικνύουν πως τα παιδιά της δέχτηκαν λεκτική επίθεση μέσα στο βαγόνι και έχασαν, όπως αναφέρει, την ψυχραιμία τους.

Το αν τελικά θα γίνει συνάντηση των δύο δραστών με το θύμα τους, είναι κάτι που θα φανεί το επόμενο διάστημα, όταν ο σάλος που προκάλεσε ο ξυλοδαρμός καταλαγιάσει και όταν ο σταθμάρχης ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share