Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Το έκανε κι αυτό: Ο Μπιλ Κλίντον… κοιμήθηκε στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν

Δεν είχε πρόβλημα να πάρει έναν υπνάκο...

20 Ιανουαρίου 2021 23:13
Το έκανε κι αυτό: Ο Μπιλ Κλίντον… κοιμήθηκε στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Κι εκεί, που πιστεύαμε ότι έχουμε ήδη δει πολλά από τον Μπιλ Κλίντον στη διάρκεια της πολιτικής του καριέρας, ο πρώην πλανητάρχης φρόντισε… να μας διαψεύσει, αφού αποφάσισε να πάρει έναν υπνάκο στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν.

Ο Μπιλ Κλίντον, όπως φαίνεται από διάφορα βίντεο, έγινε viral καθώς τον πήρε ο ύπνος κατά την πρώτη ομιλία του Τζο Μπάιντεν.

Μπιλ Κλίντον: Κοιμήθηκε στη διάρκεια της ομιλίας του Τζο Μπάιντεν

Στις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο ο πρώην πλανητάρχης φαίνεται να έχει κλειστά τα μάτια του και να μην ενδιαφέρεται τι γίνεται στον χώρο.

Περίεργος πίνακας στην έπαυλη του Έπσταϊν δείχνει τον Μπιλ Κλίντον με φόρεμα και γόβες! (photo)

Ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον κατηγορούμενο για μαστροπεία ανηλίκων Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος φέρεται να αυτοκτόνησε μέσα στη φυλακή.

Σύμφωνα με την Daily Mail στην έπαυλη του κατηγορούμενου για μαστροπεία ανηλίκων Τζέφρι Έπσταϊν, βρέθηκε ένας αρκετά περίεργος πίνακας ζωγραφικής με «πρωταγωνιστή» τον Μπίλ Κλίντον.

Στον πίνακα ο πρώην πλανητάρχης κάθεται σε μία καρέκλα στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου.

Φορά ένα μπλε φόρεμα και κόκκινες γόβες, έχοντας στρέψει το δάχτυλό του στον θεατή. Πολλά μέσα ανέφεραν ότι το φόρεμα παραπέμπει στην Μόνικα Λεβίνσκι, ωστόσο μοιάζει παρά πολύ με ένα που φορούσε η Χίλαρι Κλίντον το 2009.

Ο πίνακας τιτλοφορείται «Parsing Bil» (Αναλύοντας τον Μπιλ) και ανήκει στην Αμερικανοαυστραλή καλλιτέχνιδα Πετρίνα Ράιαν-Κλάιντ. Δεν έχει γίνει σαφές αν πρόκειται για τον αυθεντικό πίνακα ή απλώς για μία εκτύπωση.

Το πίνακα παρατήρησε το 2012 μία επιχειρηματίας, που είχε επισκεφτεί τον Τζέφρι Έπσταϊν για επαγγελματικά ζητήματα.

«Ηταν δίχως αμφιβολία ο Μπιλ Κλίντον. Ήταν σοκαριστικό, ήταν ένα πορτρέτο του. Μια πολύ προβοκατόρικη και σεξουαλική εικόνα», δήλωσε στην Daily Mirror η επιχειρηματίας, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο θάνατος του Τζέφρι Επστάιν παραπέμπει σε προφανή αυτοκτονία, ωστόσο διεξάγεται έρευνα προκειμένου να αποσαφηνιστούν πλήρως τα αίτια του θανάτου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share