Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σοφία Μπεκατώρου: Σοκάρει ο Νίκος Κακλαμανάκης - Η νέα καταγγελία αφορά ένα ανήλικο κορίτσι

Δεν έχει τέλος αυτό το θρίλερ

20 Ιανουαρίου 2021 17:35
Σοφία Μπεκατώρου: Σοκάρει ο Νίκος Κακλαμανάκης - Η νέα καταγγελία αφορά ένα ανήλικο κορίτσι

Σοφία Μπεκατώρου: Νέες εξελίξεις ήρθαν στο φως σχετικά με την υπόθεση του βιασμού της αθλήτριας και Ολυμπιονίκης Σοφίας Μπεκατώρου όπου και έγιναν κάποιες σοκαριστικές αποκαλύψεις. Επίσης η αθλήτρια όταν κατέθεσε αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ακόμη μία αθλήτρια έχει παρενοχληθεί ερωτικά.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Κακλαμανάκης προχώρησε σε κάποιες αποκαλυπτικές και σοκαριστικές αποκαλύψεις σχετικά με την άλλη αθλήτρια που ανέφερε η Σοφία Μπεκατώρου στην κατάθεση της.

Ο Νίκος Κακλαμανάκης μίλησε για την νέα καταγγελία.

Σοφία Μπεκατώρου: Οι δηλώσεις του Νίκου Κακλαμανάκη

Ειδικότερα η Σοφία Μπεκατώρου πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα και προχώρησε μια νέα σοβαρή καταγγελία, για την οποία έδωσε επιπλέον πληροφορίες ο Νίκος Κακλαμανάκης σε τηλεοπτική εκπομπή.

Συγκεκριμένα, η Χρυσή Ολυμπιονίκης κατήγγειλε μια περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης, με τον κ. Κακλαμανάκη να αναφέρει στο MEGA πως η συγκεκριμένη νέα καταγγελία αφορά ένα κορίτσι ηλικίας από 11 έως 14 ετών.

Ο Νίκος Κακλαμανάκης σημείωσε πως θέλει να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο κορίτσι καθώς, όπως είπε, μένει σε περιοχή που η κοινωνία είναι κλειστή και δεν θέλει να το εκθέσει.

Επίσης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή του Mega, το αδίκημα της σεξουαλικής κακοποίησης φέρεται να έχει τελεστεί σε χρόνο που το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί. Ως εκ τούτου η συγκεκριμένη αθλήτρια αναμένεται να κληθεί να καταθέσει ενώπιον του εισαγγελέα.

Συγκλονίζει η Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω και άλλες γυναίκες να βγουν και να μιλήσουν"

Σοφία Μπεκατώρου: Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με τον βιασμό της αθλήτριας και Ολυμπιονίκης Σοφίας Μπεκατώρου όπου σήμερα 20 Ιανουαρίου κατέθεσε. Επίσης το υφυπουργείο Αθλητισμού μέσα από ανακοίνωση του ανέφερε ότι διακόπτει την χρηματοδότηση του Ιστιοπλοϊκού Οργανισμού.

Συγκεκριμένα σήμερα Τετάρτη 20 Ιανουαρίου κατέθεσε η Σοφία Μπεκατώρου στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νίκο Στεφανάτο για την υπόθεση της ερωτικής της παρενόχλησης.

Κατέθεσε για την υπόθεση βιασμού η Σοφία Μπεκατώρου.

Σοφία Μπεκατώρου: Η κατάθεση της

Ειδικότερα ολοκληρώθηκε η κατάθεση της Σοφίας Μπεκατώρου, η οποία έφτασε το πρωί της Τετάρτης στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νίκο Στεφανάτο.

Τρεις και πλέον ώρες κατέθετε ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα Πρωτοδικών η Ολυμπιονίκης, μετά τις σοβαρές καταγγελίες της περί σεξουαλικής κακοποίησής της από παράγοντα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας πριν από 23 χρόνια.

«Κατέθεσα για την προσωπική μου υπόθεση. Με αφορμή αυτή ελπίζω και άλλες γυναίκες κι άλλοι άνθρωποι να βγουν να μιλήσουν ώστε η κοινωνία να είναι πιο υγιής και να μην φοβόμαστε» δήλωσε η ίδια εξερχόμενη της Εισαγγελίας.

Η Σοφία Μπεκατώρου κατέθεσε για την υπόθεση βιασμού.

Η κατάθεση της κ. Μπεκατώρου έχει ιδιαίτερη αξία για τις εισαγγελικές Αρχές, παρά το γεγονός ότι έχει παρέλθει ο χρόνος για ποινική αξιολόγηση της πράξης του φερόμενου δράστη, δεδομένου ότι ο χρόνος παραγραφής είτε για ασέλγεια είτε για βιασμό ανέρχεται στα 15 χρόνια.

Και αυτό διότι, η έρευνα ενδέχεται να οδηγήσει σε άλλες μεταγενέστερες ποινικώς κολάσιμες πράξεις, μη παραγεγραμμένες, από πρόσωπα που ο ρόλος τους ήταν κομβικής σημασίας για την επαγγελματική πορεία αθλητριών και αθλητών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share