Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στη Μαδρίτη: Σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη στο κέντρο της πόλης (video)

Στο σημείο έχουν σπεύσει οι Αρχές

20 Ιανουαρίου 2021 16:46
Συναγερμός στη Μαδρίτη: Σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη στο κέντρο της πόλης (video)

Συναγερμός στη Μαδρίτη: Συναγερμός έχει σημάνει στη Μαδρίτη διότι πριν από λίγη ώρα σημειώθηκε μία μεγάλη και ισχυρή έκρηξη στο κέντρο της πόλης. Επίσης πριν λίγες μέρες στην Υεμένη σημειώθηκε έκρηξη όπου και έγινε από ρουκέτα.

Συγκεκριμένα σήμερα Τετάρτη 20 Ιανουαρίου έχει σημάνει συναγερμός στη Μαδρίτη διότι σημειώθηκε μεγάλη έκρηξη στο κέντρο της πόλης.

Συναγερμός στη Μαδρίτη: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα μια πολύ ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στο κέντρο της Μαδρίτης το απόγευμα της Τετάρτης 20 Ιανουαρίου. Εικόνες που έρχονται από το σημείο δείχνουν ένα κατεστραμμένο κτίριο, συντρίμμια του οποίου καλύπτουν τον διπλανό δρόμο. Πυκνοί καπνοί έχουν καλύψει τη γειτονιά Calle Toledo, της ισπανικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη πιθανότατα οφείλεται σε διαρροή αερίου. Ωστόσο, οι ισπανικές Αρχές δεν το έχουν ακόμα επιβεβαιώσει.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβήχτηκαν δείχνουν αυτοκίνητα που καταστράφηκαν από την έκρηξη και τον καπνό που διογκώνεται από τον επάνω όροφο ενός κτηρίου.

Εκπρόσωπος του Δημοτικού Συμβουλίου της Μαδρίτης επιβεβαίωσε ότι πυροσβέστες, αστυνομικοί και μονάδες της πολιτικής προστασίας έχουν ήδη κινητοποιηθεί, ενώ η σελίδα TeleMadrid αναφέρει ότι οκτώ πληρώματα της πυροσβεστικής πηγαίνουν στο σημείο.

Δείτε το βίντεο:

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Έκρηξη στην πόλη Νάσβιλ (Video)

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Η αστυνομία στην αμερικανική πόλη Νάσβιλ, πρωτεύουσας της πολιτείας Τενεσί, επιβεβαίωσε μία έκρηξη στο κέντρο της πόλης, προσθέτοντας ότι οι έρευνες για την έκρηξη βρίσκονται σε εξέλιξη. Επίσης, πριν λίγες μέρες σημειώθηκε έκρηξη σε διυλιστήριο πετρελαίου στη Νότια Αφρική.

«Μία έκρηξη που συνδέεται με ένα όχημα σημειώθηκε στις 6:30 το πρωί [τοπική ώρα] στο κέντρο της πόλης. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη από την τοπική αστυνομία, αλλά και ομοσπονδιακές υπηρεσίες» σύμφωνα με μία ανάρτηση της μητροπολιτικής αστυνομίας του Νάσβιλ στο Twitter.

Νωρίτερα σήμερα, τα τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν μία δυνατή έκρηξη στο κέντρο του Νάσβιλ, με συνέπεια να υποστούν καταστροφές αρκετά κτίρια, χωρίς να έχουν αναφερθεί θύματα, μέχρι τώρα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share