Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Δημήτρης Κουφοντίνας: Πίσω στο νοσοκομείο με ισχυρή αστυνομική συνοδεία

Ήθελε απεργία πείνας

20 Ιανουαρίου 2021 13:36
Δημήτρης Κουφοντίνας: Πίσω στο νοσοκομείο με ισχυρή αστυνομική συνοδεία

Δημήτρης Κουφοντίνας: Δύσκολα είναι τα πράγματα με τον Δημήτρη Κουφοντίνα διότι για ακόμη μία φορά οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, ενώ σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες και πάλι είχε πάει λόγω της απεργίας πείνας που κάνει τον τελευταίο καιρό.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Κουφοντίνας οδηγήθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο της Λαμίας λόγω της κατάστασης της υγείας του που έχει επιβαρυνθεί από την απεργία πείνας που κάνει τον τελευταίο καιρό.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας πήγε πάλι στο νοσοκομείο.

Δημήτρης Κουφοντίνας: Δύσκολη η κατάσταση της υγείας του

Ειδικότερα με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, έφτασε λίγο πριν τις 12:30’ το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Ιανουαρίου στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας ο πολυισοβίτης Δημήτρης Κουφοντίνας. Ο καταδικασμένος για τα εγκλήματα της «17Ν», έχει ξεκινήσει απεργία πείνας από τις 8 Ιανουαρίου για τη μεταγωγή του από τις αγροτικές Φυλακές στις Φυλακές Δομοκού και η υγεία του έχει επιβαρυνθεί σημαντικά.

Για την ασφαλή διακομιδή του στο Νοσοκομείο που έγινε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την παραμονή του σε αυτό, συμμετέχουν πολλοί αστυνομικοί, όπως αναφέρει το lamiareport. Θυμίζουμε ότι είχε βρεθεί και πάλι στο Νοσοκομείο το Σάββατο 16 Ιανουαρίου, αλλά είχε αρνηθεί οποιαδήποτε παροχή βοήθειας και επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα με ασθενοφόρο και πάλι στη Φυλακή.

Συναγερμός στην Πάτρα: Εντάσεις και επεισόδια στη συγκέντρωση για τον Δημήτρη Κουφοντίνα - Μπαράζ συλλήψεων

Συναγερμός στην Πάτρα: Συναγερμός έχει σημάνει στους δρόμους της Πάτρας μέσα από τις συγκεντρώσεις που γίνονται για να συμπαρασταθούν για τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Επίσης στην Αθήνα αναμένεται να μπει "λουκέτο" στο σταθμό του μετρό "Πανεπιστήμιο" λόγω πιθανών συγκεντρώσεων για τον Δημήτρη Κουφοντίνα".

Συγκεκριμένα εντάσεις και επεισόδια γίνονται στην Πάτρα σε πορεία συμπαράστασης για τον Δημήτρη Κουφοντίνα με τις Αρχές να προσπαθούν να ελέγξουν την κατάσταση.

Σημειώθηκαν επεισόδια στην Πάτρα.

Συναγερμός στην Πάτρα: Η πορεία για τον Δημήτρη Κουφοντίνα

Ειδικότερα έγιναν δύο συλλήψεις στην Πάτρα για τα επεισόδια στη συγκέντρωση για τον Δημήτρη Κουφοντίνα όπου ομάδα ατόμων επιχείρησε να κατέβει στο δρόμο για να πραγματοποιήσει πορείασυμπαράστασης στον πολυισοβίτη της "17 Νοέμβρη".

Παρά την απαγόρευση λόγω της πανδημίας οι συγκεντρωμένοι στην Πάτρα κατέβηκαν στο δρόμο και κινήθηκαν προς την πλευρά των αστυνομικών. Η ομάδα των αντιεξουσιαστών είχε συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο του πρώην παραρτήματος του Πανεπιστημίου Πατρών, στην οδό Κορίνθου, ενώ διμοιρίες των ΜΑΤ είχαν παραταχθεί λίγα μέτρα πιο μακριά

Στην Πάτρα σημειώθηκαν επεισόδια για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Όταν οι συγκεντρωμένοι επιχείρησαν να εισέλθουν στο οδόστρωμα της οδού Κορίνθου, οι αστυνομικοί χρησιμοποιήσαν 4 χειροβομβίδες κρότου λάμψης, ενώ έκαναν και περιορισμένη χρήση χημικών, για να τους απωθήσουν, σημειώνει το tempo24.news. Εκτός από τις δύο συλλήψεις έγινε και μία προσαγωγή όπου και οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Πατρών.

Δείτε το βίντεο από τα επεισόδια

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share