Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Επίθεση στο Μετρό: Η Καίτη Γαρμπή… προσγείωσε τους γονείς των ανηλίκων - «Εμείς πήραμε Proficiency στο σεβασμό»

Τους... έβαλε στη θέση τους

19 Ιανουαρίου 2021 23:26
Επίθεση στο Μετρό: Η Καίτη Γαρμπή… προσγείωσε τους γονείς των ανηλίκων - «Εμείς πήραμε Proficiency στο σεβασμό»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Στη… θέση τους έβαλε τους γονείς των ανηλίκων, που προχώρησαν στην αήθη επίθεση στο σταθμάρχη στο Μετρό της Ομόνοιας η Καίτη Γαρμπή, με την αγαπημένη τραγουδίστρια να κάνει λόγο για την επιχειρηματολογία περί πτυχίων.

Ο ξυλοδαρμός προκάλεσε τον αποτροπιασμό της κοινής γνώμης με τη μητέρα του 17χρονου και του 15χρονου, μα δηλώνει πως πρόκειται για «κατακρεούργηση» της δημόσιας εικόνας των δύο παιδιών και της οικογένειας λέγοντας για τον σταθμάρχη πως επιτέθηκε πρώτος στα παιδιά της. Ο δε πατέρας της οικογένειας προσπάθησε κι εκείνος να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα ότι τα παιδιά του έχουν πτυχία αγγλικών και δίνουν εξετάσεις, τη στιγμή που οι ανήλικοι έμειναν ελεύθεροι.

Επίθεση στο Μετρό: Η Καίτη Γαρμπή... έβαλε τους γονείς στη θέση τους

«Τα παιδιά μου εγώ τα ξέρω. Τα ξέρει όλη η περιοχή που μένουμε, έχουμε πάρα πολλούς γνωστούς, φίλους, γείτονες. Μας ξέρουν και οι πέτρες. Μαζεύω χαρτιά για να δείξω τι είναι τα παιδιά, φροντιστήρια, ιδιαίτερα, Proficiency έχει πάρει ο μεγάλος εδώ και δύο χρόνια και ο μικρός τώρα δίνει για lower».

Η γνωστή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή, η οποία τους τελευταίους μήνες συνηθίζει να παίρνει θέση για τα κοινωνικά ζητήματα μέσα από τον λογαριασμό στο Twitter, έγραψε:

«Το δικό μας το παιδί πάντως μέχρι το λοουερ έφτασε αλλά το προφισενσι τελικά του το έδωσε η ζωή γιατί στη λίστα των ηθικών αξιών του, έμαθε να βάζει πρώτο τον Σεβασμό στον Συνάνθρωπο!».

Επίθεση στο Μετρό: Νέο σοκαριστικό βίντεο με τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη

Ένα νέο σοκαριστικό βίντεο κυκλοφορεί με τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στο Μετρό της Ομόνοιας, αποκαλύπτοντας στιγμή προς στιγμή όσα έγιναν στην επίμαχη επίθεση.

Επίθεση στο Μετρό: Φοβερό το νέο βίντεο με το «ξύλο» στο σταθμάρχη

Στο βίντεο που προέβαλε το Open TV εμφανίζονται οι δράστες και όλο το σκηνικό της επίθεσης που έγινε στον σταθμάρχη στην αποβάθρα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share